‘Langer zelfstandig thuis’
 

Onze Diensten

Het Vitalis wijkzorgteam kan u ondersteunen met personenalarmering, hulp in de huishouding, persoonlijke verzorging en verpleging, specialistische behandelingen, mantelzorg, ontmoeting & dagbesteding. Dit doen we in en rondom diverse WoonincPlusVitalis locaties. 

 

Wijkzorg

 

Door onze locatiegebonden werkwijze bieden wij een breed pakket aan mogelijkheden ter ondersteuning van het zelfstandig thuiswonen. We zijn altijd vertrouwd dichtbij, u ziet zoveel mogelijk dezelfde gezichten.

Thuiszorg

Heeft u hulp nodig bij het aan- en uitkleden, douchen of wilt u uw zelfredzaamheid versterken? Onze wijkverpleegkundigen en - verzorgenden zijn goed opgeleid en zeer ervaren. Ook met wondverzorging of het toedienen van medicijnen helpen we u graag. Onze wijkteams staan dicht bij u. Zo bouwt u een band op waardoor u ook voor persoonlijk gesprek over bijvoorbeeld het omgaan met de consequenties die ouderdom en/of ziekte met zich mee kunnen brengen, bij hun terecht kunt.

De wijkverpleegkundige helpt u graag met het regelen van uw indicatie.

thuiszorg genderstate

Ontmoeten & dagbesteding

Heeft u behoefte om af en toe de deur uit te gaan? Andere mensen te ontmoeten of meer te bewegen? Maar wilt u dat wel graag in een vertrouwde omgeving? Vitalis organiseert volop mogelijkheden gratis of tegen een geringe betaling. Kijkt u op de vitalis.samenuitagenda.nl voor ons aanbod op de diverse locaties.

Wilt u een structurelere oplossing met professionele begeleiding? Dan kunnen zelfstandig wonende senioren ook terecht op onze dagbesteding. Klik hier voor meer info.

Behandelingen

Of het nu gaat om een korte herstelperiode of een langer durende opname met intensieve behandelig, onze specialistische zorg staat voor u klaar. Wij stellen graag een persoonlijk behandelplan op met alle betrokkenen,  uw naasten, uw huisarts, of uw medisch specialist. Zo is iedereen op de hoogte, en heeft u de zekerheid van de behandeling die het best bij u past. 

Onze expertises: Fysiotherapie, Logopedie, Muziektherapie, Diëtetiek, Psychologie en Ergotherapie. Klik hier voor meer informatie.

Fitness onder begeleiding van onze Fysiotherapeuten? Dat kan! Op 3 locaties. Klik hier voor meer informatie.