Vitalis Wijkzorg > Activiteiten

wijkzorg

U bent welkom

Voor bewoners, maar zeker ook voor buurtbewoners, organiseert Vitalis een breed palet aan activiteiten op diverse woonzorg locaties in Eindhoven. Jong en oud is welkom. Deelname aan activiteiten is vaak gratis of tegen een geringe bijdrage.

Ankerpunt in de wijk

Op de WoonincPlusVitalis 'Compleet' locaties werken we, onder het motto 'Ankerpunt in de Wijk', ook actief samen met andere instanties of scholen in de buurt.  Op deze locaties zijn naast een groot horeca- en activiteitenaanbod bovendien uitgebreide faciliteiten zoals een winkeltje of kapper aanwezig. Ook bieden we op deze locaties dagbesteding met activiteiten en intensieve zorg op kleinschalige afdelingen. De locatie is een Ankerpunt in de wijk. We doen er alles aan om u zolang mogelijk zelfstandig en prettig te laten wonen in uw eigen wijk. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt.

Vrijwilligers

We zijn ontzettend blij met de vele vrijwilligers die de activiteiten mee-organiseren. Bewoners, mensen uit de buurt of iedereen die graag met ouderen werkt.

Ook vrijwilliger worden?

Kijk hier voor onze vacatures voor vrijwilligers!

Bekijk hier ons actuele activiteiten aanbod per locatie

Naar Vitalis SamenUit agenda

 

Een kop koffie? Een heerlijke maaltijd?

Klik hier voor de openingstijden van onze grand cafés en restaurants.

Kunst is het beste medicijn

Naast andere activiteiten biedt Vitalis ook een uitgebreid Kunst en Cultuur programma op locaties. Kunst kan mensen raken, of u nu jong of oud bent, medewerker of cliënt. Kunst zet aan tot beweging, het inspireert en verbindt mensen. Kunst en cultuur levert een positieve bijdrage aan blijven kijken, aan vernieuwen en aan samen beleven.

Naar Impressie van onze projecten 

 

Dagbesteding voor ouderen

Zinvolle dagbesteding is vaak de oplossing om langer en prettig thuis te kunnen blijven wonen. Gestructureerde dagbesteding helpt met activiteitenprogramma’s voor bewegen, geheugen en zelfredzaamheid. Dit bieden we op een aantal 'compleet' locaties en in de dagcentra op Wissehaege en Peppelrode.

Meer weten over onze dagcentra?

Lees het laatste
nieuws

 
'Ik woon in de wijk bij Berckelhof. Ik kom vaak even langs op deze locatie.
Voor de bibliotheek, de markt of om een hapje mee te eten. Het is hier gezellig en altijd wel iets te doen.
In de toekomst, als ik bijvoorbeeld thuiszorg nodig heb, zou ik hier best een appartement willen huren.'