Vitalis Wijkzorg > Activiteiten

Corporate logo

U bent welkom

Voor bewoners, maar zeker ook voor buurtbewoners, organiseert Vitalis een breed palet aan activiteiten op diverse woonzorg locaties in Eindhoven. Jong en oud is welkom. Deelname aan activiteiten is vaak gratis of tegen een geringe bijdrage.

Ankerpunt activiteiten

Op de WoonincPlusVitalis 'Compleet' locaties zijn naast een groot horeca- en activiteitenaanbod ook uitgebreide faciliteiten zoals een winkeltje of kapper aanwezig. Ook beschikken deze locaties over huurappartementen en mogelijkheden voor thuiszorg, dagbesteding en intensieve zorg op kleinschalige afdelingen. De locatie is een Ankerpunt in de wijk. We doen er samen met u graag alles aan om ouderen zolang mogelijk zelfstandig en prettig te laten wonen in uw eigen wijk. Loopt u gerust eens binnen. We werken actief samen met andere instanties, scholen en buurtgenoten.

Ontmoeten met aandacht?

Wilt u zich voor een activiteit vooraf aanmelden? Heeft u vragen of wilt u samen met iemand kijken, welke activiteit het beste bij u past? Neemt u dan contact op met de Ankerpunt coördinator van een locatie. In een gesprekje kijken we samen waar u blij van wordt. 

Locaties - Vitalis Woonzorg Groep (samenuitagenda.nl)

Wilt u iets voor een ander betekenen?

Wij zijn heel blij met vrijwilligers! Wij zijn benieuwd naar uw wensen én vertellen u graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden. Bel of mail met de coördinator vrijwilligerswerk van een locatie.

Locaties - Vitalis Woonzorg Groep (samenuitagenda.nl) 

Bekijk hier ons actuele activiteiten aanbod per locatie

Naar Vitalis SamenUit agenda

 

Een kop koffie? Een heerlijke maaltijd?

Klik hier voor de openingstijden van onze grand cafés en restaurants.

Kunst is het beste medicijn

Naast andere activiteiten biedt Vitalis ook een uitgebreid Kunst en Cultuur programma op locaties. Kunst kan mensen raken, of u nu jong of oud bent, medewerker of cliënt. Kunst zet aan tot beweging, het inspireert en verbindt mensen. Kunst en cultuur levert een positieve bijdrage aan blijven kijken, aan vernieuwen en aan samen beleven.

Naar Impressie van onze projecten 

 

Dagbesteding voor ouderen

Gestructureerde dagbesteding helpt met activiteitenprogramma’s voor bewegen, geheugen en zelfredzaamheid. Dit bieden we op een aantal 'compleet' locaties en in de dagcentra op Wissehaege en Peppelrode. Zinvolle dagbesteding is vaak de oplossing om langer en prettig thuis te kunnen blijven wonen. 

Meer weten over onze dagbesteding?

Lees het laatste
nieuws

 
'Ik woon in de wijk bij Berckelhof. Ik kom vaak even langs op deze locatie.
Voor de bibliotheek, de markt of om een hapje mee te eten. Het is hier gezellig en altijd wel iets te doen.
In de toekomst, als ik bijvoorbeeld thuiszorg nodig heb, zou ik hier best een appartement willen huren.'