Vitalis Wijkzorg houdt 17 maart open dag bij Wilgenhof

Vitalis Wijkzorg houdt 17 maart open dag bij Wilgenhof

22-02-2018

Op zaterdag 17 maart is jong en oud vanaf 14.00 van harte welkom bij WoonincPlusVitalis locatie Wilgenhof. Ontdek hier hoe wij bewoners ondersteunen bij het langer zelfstandig thuiswonen. Maak kennis met: thuiszorg, activiteiten, kunst en cultuur, dagbesteding, behandelgroep, huurappartementen, kleinschalig verpleegd wonen.

Elk half uur is er een rondleiding waarbij bezoekers onder andere een kijkje kunnen nemen in de bibliotheek, de winkeltjes, het restaurant en een woonappartement. Bij de diverse kraampjes is er bovendien volop informatie beschikbaar.

De zorg- en huuradviseurs van het  WoonincPlusVitalis klantencentrum zijn  aanwezig voor alle vragen over wonen, zorg en welzijn. De ergotherapeuten van de Vitalis Behandel Groep zullen een scootmobieltraining houden. En bij de fysiotherapeuten kan men het fietslabyrint uitproberen.

Bezoekers kunnen ook meer te weten komen over vrijwilligerswerk en werken bij Vitalis. Loop vooral even binnen en proef de sfeer op deze leuke wijklocatie!

Datum : 17 maart 2017
Tijd     : 14.00 -16.00 uur
Locatie: WoonincPlusvitalis Wilgenhof, Ingang Schalmstraat Eindhoven of Gasthuisstraat Eindhoven. Parkeren kan in de buurt, bijvoorbeeld bij de Sint Joriskerk.
 

Wat bezoekers o.a kunnen beleven:

Fietslabyrint
Veel cliënten van Vitalis maken bij hun revalidatie of bij hun fysiotherapie gebruik van dit apparaat. Dat naast een goede training voor de benen ook voor een mentaal uitstapje zorgt. Op het beeldscherm zijn namelijk diverse leuke routes te fietsen, bijvoorbeeld door Eindhoven, maar ook Amsterdam of de Veluwe behoren tot de mogelijkheden.
 
Workshop NIEUW/OUD
In NIEUW/OUD gaan ouderen, onder leiding van een jonge designer, op zoek naar hún talent, en blazen dat nieuw leven in. Bij deze creatieve workshop zullen we kennis en kunde delen en gaan we samen graag nieuwe sociale contacten aan. Iedereen kan meedoen of even komen kijken bij de workshop, inschrijven is niet nodig.
 
Mooi op de foto
In de bibliotheek kunnen bezoekers door een goede amateurfotograaf een mooie portretfoto laten maken. Een foto op de manier die u mooi vindt. En een tweede foto waarbij de fotograaf experimenteert met licht en ruimte. Samen kiest u daarna de mooiste foto’s uit. Alle foto’s worden geëxposeerd in Wilgenhof en in het Centrum voor de Kunsten. U kunt de foto tegen een kleine vergoeding laten afdrukken. Ook ontvangt u de foto’s digitaal zodat u ze kunt bestellen voor familie of vrienden.
 
Kennissessie 'Heb lef om jezelf te zijn'
Ruimte voor ontwikkeling als zorgprofessional. VitalisWerkt! gaat graag, met iedereen die interesse heeft, geheel vrijblijvend het gesprek aan.  Er wordt een kleine presentatie gegeven over onze kernwaarden en positieve gezondheid. Je hoeft je niet op te geven, je kunt mag gewoon even binnen komen lopen. Je bent van harte welkom!
 
 
 
Terug naar het nieuwsoverzicht