Vitalis WoonZorg Groep wint CZ verwenzorg prijs

Vitalis WoonZorg Groep wint CZ verwenzorg prijs

18-09-2017

Het Vitalis Welzijnsteam van WoonincPlusVitalis locatie Parc Gender uit Eindhoven heeft afgelopen week de CZ verwenzorgprijs gewonnen. Een speciaal voor deze gelegenheid geformeerde jury heeft uit alle inzendingen de meest bijzondere ideeën gekozen. Voor het winnende Vitalis project ‘Bruiloftskleuren’ is een geldelijke bijdrage van 800,- ter beschikking gesteld. De uitreiking van de CZ verwenzorg prijs vond plaats op donderdag 14 september  in het Willen-II Stadion in Tilburg.

Het doel van het project 'Bruiloftskleuren' is om cliënten en wijkbewoners een onvergetelijke middag te bezorgen, die op een culturele en laagdrempelige manier bijdraagt aan ontmoeting en verbinding. Veel ouderen zijn graag bezig met ‘vroeger’. Een van de hoogtepunten uit veler kleurrijke levens zijn bruiloften. Eigen bruiloften of bruiloften van dierbaren. Wat is er mooier dan samen herinneringen terug te halen en onder te dompelen in de nostalgie van toen.

Elk jaar doet het CZ Fonds een aantal verwenzorgdagen cadeau aan chronisch en ongeneeslijk zieken in de psychiatrie, ouderen- en gehandicaptenzorg. Zo geven we aandacht en waardering aan al het goede in de zorg. Het thema van 2017 was ‘Alle kleuren van de zorg’, waarmee CZ dit jaar kleur wilde geven aan het leven van cliënten en bewoners. Want iederéén verdient het om iets te ondernemen wat hem of haar interesseert.

Voor meer informatie kijk op https://www.cz.nl/over-cz/cz-fonds/cz-verwenzorgprijs

Terug naar het nieuwsoverzicht