DUTCH DESIGN WEEK

DUTCH DESIGN WEEK

20-07-2017

De komende maanden werkt het Vitalis Wijzorg team samen met (wijk)bewoners hard aan de voorbereidingen voor de expositie en de dagelijkse design workshops.

Het thema is Zilver G’Oud. Ontmoeting tussen jong en oud en het delen van kennis zullen hierbij de rode draad zullen zijn. Ontwerpen is en wordt ontmoeten. Design draait immers steeds meer om de kwaliteit van leven. Het gaat om ontmoeting tussen design en milieu, en zorg of mobiliteit maar vooral om mensen. Vitalis richt zich op wat design voor senioren kan betekenen. De link tussen designers, de wijk en hun wijkbewoners jong en oud wordt gelegd, en kennis en kunde wordt met elkaar gedeeld.

De 16e editie van de Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven vindt plaats van 21 t/m 29 oktober 2017. De deuren naar de toekomst staan open in een stad die 9 dagen lang gonst van vernieuwing en creatieve energie. Zet deze week nu alvast in je agenda. Kom langs bij WoonincPlusVitalis locatie Berckelhof, om met eigen ogen te zien hoe de wereld van morgen vandaag al in de maak is.

 Klik hier voor meer informatie over de workshops

 

Terug naar het nieuwsoverzicht