SBS 6 VERVULT KERSTWENS MANAGER VITALIS

SBS 6 VERVULT KERSTWENS MANAGER VITALIS

16-12-2016

De feestdagen komen inzicht. Chantal Janzen en andere sterren van RTL trekken daarom door het land om kerstwensen in vervulling te laten gaan. Zo is ook de kerstwens van Ingrid van den Berg, manager van de WoonincPlusVitalis locaties ’t Lint en Kortonjo, in vervulling gegaan.

Zij wenste voor de bewoners een kerstkoffie-ochtend met veel lekkers en verrassende muziek. Alles is tot op het laatste moment groot geheim gebleven. De onlangs aangetreden bestuurder van Vitalis WoonZorg Groep, Inge Fleischeuer, werd tijdens een praatje met de bewoners overvallen door Kim-Lian van der Meij. Daarna maakte Frans Bauer er een flink feestje van. Beide sterren namen volop de tijd om met bewoners op de foto te gaan. Bewoners, medewerkers en vrijwilligers hebben enorm genoten. De vrijwilligers van Vitalis werden door SBS 6 nog extra in de watten gelegd, met een groot pakket van Hello Fresh, de sponsor van het programma.

We bedanken SBS 6 via deze weg voor de zeer geslaagde kerstochtend, waar iedereen nog lang aan zal terug denken. Het programma wordt op woensdag 21 december om 20.30 uur uitgezonden op SBS 6. Op donderdag 22 en maandag 26 december wordt de uitzending om 14.00 uur herhaald.

Terug naar het nieuwsoverzicht