Grijze koppen orkest treedt 10 november op in het Parktheater

Grijze koppen orkest treedt 10 november op in het Parktheater

24-10-2019

Op zondag 10 november 2019 geeft het unieke Grijze Koppen Orkest om 14.30 uur een concert in het Parktheater in Eindhoven. Bewoners van de WoonincPlusVitalis locaties Berckelhof, Theresia en Wilgenhof spelen de hoofdrol. Muziek is een prachtig middel om mensen in hun kracht te zetten én samen iets te laten beleven, waarbij iedereen ertoe doet!

Het Grijze Koppen Orkest is een uniek muziekproject waarin kwetsbare ouderen een hoofdrol vervullen. Samen met familie, medewerkers, studenten, kinderen en buurtbewoners, zingen en rappen ze en begeleiden zij zichzelf op bijzondere instrumenten. Ritme-eitjes, schellenbomen, lap-bells en gitaartjes.

Kaarten zijn voor tien euro verkrijgbaar bij de recepties van de drie deelnemende locaties. Tevens zijn ze (op inschrijving) bestelbaar via de website van het Parktheater.

Het orkest staat onder de bevlogen leiding van Corien Koning. Het orkest activeert, maakt vrolijk, raakt je en geeft zelfvertrouwen. Muziek is een prachtig middel om mensen samen iets te laten beleven. Om te laten zien dat iedereen ertoe doet!

De missie van Vitalis is dat mensen bij ons gelukkig oud zijn. En soms is het een hele kunst om gelukkig oud te zijn. Vitalis probeert iedere dag kleine geluksmomenten te creëren. Onder andere door Kunst en cultuur in te zetten als middel om de zintuigen te prikkelen, met elkaar in verbinding te blijven. Ieder op z’n eigen manier!

Bekijk hier de sfeerimpressie

Terug naar het nieuwsoverzicht