Horecateam Wilgenhof winnaar meest creatieve toetje

Horecateam Wilgenhof winnaar meest creatieve toetje

12-12-2018

De zuivelhoeve heeft bij al haar klanten afgelopen jaar een prijsvraag uitgeschreven: Wie maakt ’t mooiste zomerse dessert? Tijdens de warme zomerdagen zijn er in heel Nederland door Zuivelhoeve, emmers langsgebracht bij verschillende zorginstellingen en ziekenhuizen. In deze grote emmers zaten enkele producten zoals Boer’n Yoghurt en Boer’n Vla. Ook vond men hierin een kaartje met een aantal heerlijke recepturen voor verfrissende desserts. De uitdaging was om met deze receptuur ’t mooiste en meest creatieve dessert te maken.

In het zonnige zuiden is het Vitalis horecateam van WoonincPlusVitalis locatie Wilgenhof de winnaar!!! Het team - onder leiding van Meliha Solmaz – won met ruime meerderheid in stemmen deze actie in het zuiden des lands. Het dessert werd samengesteld door Tilly Temminck, zij nam ook onderstaande creatieve foto van het dessert.

De beloning? Één week lang, gratis desserts van de Zuivelhoeve. Op vrijdagmiddag 2 november kreeg het Vitalis team symbolisch de waarde cheque overhandigd. Afgelopen zaterdag ontving zijn de gratis desserts geleverd. Deze week genieten alle  bewoners van Wilgenhof dagelijks van gratis lekkere Zuivelhoeve desserts!!!

 

toetje

toetje 2

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht