bewoners aan het woord

In de wereld van Vitalis draait het om mensen. Iedereen heeft zijn of haar unieke verhaal. Onze bewoners staan midden in het leven. Met al een heel leven achter de rug. Een leven vol belevenissen, liefde, geluk, verdriet. Levenslessen en vergaarde wijsheden. Kortom, een prachtige bron voor verhalen.

wijkzorg


Vitalis is in beweging

Heeft u een mooi verhaal voor ons? 
We komen graag bij u langs om uw verhaal
te verwoorden.

Neem contact op

 

Geniet van de dag; dat is de hoofdzaak

De stap naar ‘toekomstbestendig wonen’ verliep zoals die meestal verloopt: zoon Jan en schoondochter Elly zochten een veiliger appartement voor pa en ma, terwijl pa en ma daar voor hun gevoel echt nog niet aan toe waren. Toch zijn ze beide achteraf heel blij met deze stap. Elke ochtend gaat mevrouw lekker naar buiten en ’s middags hier naar beneden. Daar kom ik altijd wel iemand tegen, beneden of op de gang. Het besef dat er altijd iemand in de buurt is, voor wanneer er iets zou zijn, geeft een fijn gevoel.

Lees het hele verhaal

"Ik ben graag bezig"

4 dagen per week is Meneer Van Boxtel op de dagbesteding in Wissehaege. “Hele dagen thuiszitten, zou voor mij niet goed zijn.” En met een lach: “Dat zou ik mijn vrouw trouwens ook niet aan kunnen doen. Ik ben knap eigenwijs!” Sinds 3,5 jaar is Meneer Van Boxtel 4 dagen in de week overdag bij dagcentrum Wissehaege.

Lees het hele verhaal