Wijkzorg

Corporate logo

Langer zelfstandig thuis

Vitalis wijkzorg levert thuiszorg en een breed scala aan welzijnsactiviteiten  in en rondom diverse WoonincPlusVitalis locaties. Altijd dichtbij en vertrouwd, zoals u dat van ons gewend bent.

Laat u vrijblijvend informeren!

Zorg bij u thuis

Door onze locatiegebonden werkwijze bieden wij een breed pakket aan mogelijkheden ter ondersteuning van het langer zelfstandig thuiswonen. We zijn altijd vertrouwd dichtbij, u ziet zoveel mogelijk dezelfde gezichten.

De wijkzorg die wij bieden:  advies en voorlichting door een wijkverpleegkundige, dagbesteding in wijk of dagcentrum, persoonlijke verzorging of verpleging, volledig pakket thuis, therapie/behandeling, zorgtrajectbegeleiding bij dementie, mantelzorgondersteuning, personenalarmering

 

Ruim activiteiten aanbod

Op de WoonincPlusVitalis locaties verzorgt het Vitalis Wijkzorg team tevens een ruim aanbod van activiteiten en services die het leven veraangenamen. Ook de bewoners uit de wijk zijn hier van harte welkom. We nodigen hen van harte uit om mee te doen of als vrijwilliger bij ons aan de slag gaan.

Kijk op de Vitalis SamenUit agenda voor het actuele aanbod per locatie

 

Wat zijn uw wensen?

Voor al uw vragen op het gebied van zorg, behandeling, wonen en welzijn in de wijk, kunt u bijSeniorenPunt terecht.

040 220 22 02
 info@seniorenpunt.nl

 

 

 

 

Huren met thuiszorg

Wilt u zelfstandig wonen met, wanneer nodig, zorg en behandelingen aan huis? En wanneer u er behoefte aan heeft, leuke activiteiten in de buurt en services die het leven veraangenamen. Dat kan!

Vitalis biedt samen met partner Wooninc, onder de vlag WoonincPlusVitalis, keuze uit meer dan 5.000 appartementen in de sociale huursector in Eindhoven. Van individueel zelfstandig wonen tot en met wonen met 24-uurs zorg en dienstverlening.

Naar woonvormen WoonincPlusVitalis

Huren in de vrije sector

Wilt u comfortabel wonen en leven zoals u gewend bent? Kiest u dan voor excellent wonen in een van onze prachtige huurappartementen. In onze residenties zijn de services en faciliteiten meer dan goed geregeld.

Naar Vitalis Residenties

Samen blijven

Vitalis Wijkzorg biedt op de WoonincPlusVitalis 'Compleet' locaties dagbesteding of intensieve zorg binnen kleinschalige zorgafdelingen. Zo kunt u, wanneer de zorgwensen veranderen, zolang mogelijk (bij elkaar) in de buurt blijven wonen. Een geruststellend idee.

Lees het laatste
nieuws

Ankerpunt voor de wijk

Op de WoonincPlusVitalis 'Compleet' locaties werken we actief samen met andere instanties of scholen in de buurt.  Op deze locaties zijn naast een groot horeca- en activiteitenaanbod bovendien uitgebreide faciliteiten zoals een winkeltje of kapper aanwezig. Ook bieden we op deze locaties huurappartementen met thuiszorg, dagbesteding en intensieve zorg op kleinschalige afdelingen. De locatie is een Ankerpunt voor de wijk. We doen er alles aan om u zolang mogelijk zelfstandig en prettig te laten wonen in uw eigen wijk. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt.