Vitalis Woonzorg Groep

Lunchtijd vrijwilliger (T)huiskamer, Vitalis De Horst/Kronehoef

Vitalis de Horst/Kronehoef is opzoek naar vrijwilligers die tussen 11.30 – 13.30 uur willen helpen in de (t)huiskamer. Deze kamer is een fijne huiselijke plek waar bewoners terecht kunnen voor een ontmoeting, aandacht, een activiteit of een lunch.

Wil jij onze medewerkers helpen om het gezellig te maken?

Wij zijn opzoek naar iemand die mee kan helpen om bijvoorbeeld de tafels te dekken, koffie en thee te verzorgen, een soepje (warm) te maken en natuurlijk mag de persoonlijke positieve aandacht ook niet ontbreken. Ben jij klantvriendelijk, spreek je verstaanbaar Nederlands en kun jij, vanwege voedselveiligheid, schoon en netjes werken? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Natuurlijk sta je er niet alleen voor en staat er voor onze vrijwilligers een fijn team klaar en goede begeleiding. Je krijgt een vrijwilligersovereenkomst, verzekering  en een kleine vergoeding (afhankelijk van de reisafstand). Ook gratis workshops en zelfs scholing behoort tot de mogelijkheden. Om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet krijgen zij jaarlijks een aantal leuke cadeautjes en organiseren we een vrijwilligersfeest.

SOLLICITEER DIRECT Ga terug naar het overzicht