Vitalis Woonzorg Groep

Vrijwilligers gezocht voor halen / brengen van bewoners naar de kapper. Vitalis Theresia

Voor locatie Vitalis Theresia zijn wij op zoek naar enkele vrijwilligers die bewoners, op afspraak, naar een nabijgelegen (200 m.) kapper willen brengen. Hiervoor zijn wij op zoek naar meerdere vrijwilligers die op toerbeurt kunnen worden ingezet.

Beschikbare dag(en): dinsdag, woensdag, vrijdag of zaterdag.

Wij bieden aan onze vrijwilligers een leuke werkomgeving waar vrijwilligers ertoe doen, een regeling tegemoetkoming in de onkosten, attentiebeleid en een jaarlijks vrijwilligersfeest. Daarnaast bieden wij diverse (online) scholingen aan via de Vitalis Academie. Deze zijn voor alle vrijwilligers kosteloos


.

Wij vragen aan onze vrijwilligers een Verklaring Omtrent Gedrag. Deze wordt door ons aangevraagd. Ook vinden wij het belangrijk dat de vrijwilliger op de afgesproken tijd aanwezig is. Zeker omdat bewoners een afspraak hebben bij de kapper.

Ben jij geduldig, heb je affiniteit met ouderen en vind je het leuk en zinvol om begeleiding en ondersteuning te bieden aan senioren? Dan is dit wellicht jouw match voor een invulling van vrijwilligerswerk.

Bel of mail naar Frans Offermans, coördinator vrijwilligerswerk en we kunnen samen bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

f.offermans@vitalisgroep.nl  of 06-23613898

SOLLICITEER DIRECT Ga terug naar het overzicht