Corporate logo

Het welzijn van de bewoners

Vrienden van Vitalis biedt als zelfstandige stichting (financiële) ondersteuning voor het welzijn van de bewoners van Vitalis. De fondsen worden ingezet om ontmoetingen en activiteiten te organiseren voor de bewoners. In het bijzonder ondersteunt de Stichting activiteiten op het gebied van Kunst en Cultuur.

Vrienden van Vitalis

De Vrienden van Vitalis heeft inkomsten uit giften/schenkingen en/ of donaties en nalatenschappen. Verkregen van een groeiende groep mensen die het welzijn van de medemens belangrijk vindt en op zoek is naar een aansprekend doel. Dichtbij huis en belangwekkend voor de doelgroep senioren.

Wat gebeurt er met uw geld?

De fondsen van Vrienden van Vitalis worden ter beschikking gesteld voor de bewoners van de Vitalis WoonZorg Groep.

  • Zorgen voor verbetering van woon- en leefomgeving door ontmoeting en ontspanning. Vitalis organiseert op alle locaties regelmatig culturele en culinaire festiviteiten. Denk daarbij aan muziekuitvoeringen, themamiddagen, excursies, filmmiddagen, computerclubs en internetcafés. Ook vindt u op binnen de Vitalis locaties telkens wisselende exposities.

Sfeer verhogende inrichting in binnen- en buitenruimtes; denk bijvoorbeeld aan kunstwerken maar ook interactieve stellages en aankleding die prikkelt tot activiteit. 

Literatuur op het menu bij Vitalis

Zondag 10 april start de 3e editie van het Groot Letterfestival. Vijf Vitalis-locaties veranderen voor één dag in een literair podium met optredens van bekende schrijvers, dichters en muzikanten.

Lees meer >

Steun ons en word donateur!

Het geld van de Vrienden van Vitalis komt geheel ten goede aan de bewoners en cliënten. U kunt aangeven of een donatie/gift voor een bepaald doel of een bepaalde locatie bestemd is. U kunt ervan op aan dat giften en donaties met een bepaalde bestemming, alleen daarvoor worden aangewend. Wilt u als direct betrokkenen iets voor de cliënten van Vitalis betekenen? Of uw dank uitspreken voor de goede zorg? Aarzel dan niet.

Voor slechts 3 euro per maand maakt u het verschil. Uw bijdrage doet er toe!
Eenmalig een gift doen? Dat kan ook!
Neem contact om uw donatie kenbaar te maken

Donateur worden?

Neem contact op

Een fijn leven, ook in deze fase

'Wij waren verheugd over de zorg voor onze moeder. Het programma aan activiteiten is vooral wat ons bijstaat. Voor ons was het zo bijzonder om te zien dat moeders ogen oplichtten wanneer ze vertelde over de lessen kunstgeschiedenis, over het theaterbezoek. Met als kroon op haar ‘werk’ de deelname aan het theater 'Trotse kameraden'. Met de gift aan Vrienden van Vitalis uit de nalatenschap van onze moeder geven wij blijk van onze waardering. En geven we andere bewoners de mogelijkheid om ook zo te kunnen genieten, om geïnspireerd te blijven.'
Familie Bruggink