'Zelf doen, meedoen en kwaliteit van leven'
ouderenzorg

Corporate logo

Zo veilig en prettig mogelijk leven

Wij zijn full-service beschikbaar voor alle senioren in Eindhoven en omgeving. 

Onze diensten
Ouderenzorg Eindhoven

Het wonen, de zorg, het welzijn en onze services zijn ons antwoord op de steeds veranderende vragen van mensen in deze levensfase. Het resultaat van onze inzet is altijd gericht op veilig en comfortabel wonen met alle services, zelf doen, meedoen en kwaliteit van leven.

In de wijk

Wij ondersteunen ouderen op alle mogelijke manieren, voor een zo veilig en prettig mogelijk leven. Dat betekent voor ons ouderenzorg Eindhoven. Vanuit onze locaties leveren we 24/7 zorg en welzijn in de wijk. Mensen kunnen hierdoor langer in hun eigen wijk blijven wonen. Onze locaties bevinden zich in heel Eindhoven. Daarom zijn wij altijd in de buurt. Dat geef een veilig gevoel.

Excellent wonen

Genieten van comfortabel wonen. Van een actief leven. Zo lang mogelijk zelfstandig wonen, het liefst samen met uw partner. In de 6 residenties van Vitalis is het mogelijk. 

Hanny en André Kriek

André en Hanny Kriek

Hanny Kriek: 'Sinds juni 2014 verblijft mijn man André in Vitalis Peppelrode. Vroeger fietsten we heel veel; we waren echt een fietsgezin en hebben veel fietsvakanties beleefd…'

Lees het hele verhaal

Wij bieden ook zeer intensieve zorg

Waar mogelijk doen we dit met vakbekwame medewerkers in de eigen thuissituatie of heel dichtbij, in de buurt. Als het echt niet anders kan, bieden wij intensieve zorg in een sfeervolle omgeving. Met zorg en ondersteuning zo veel mogelijk ‘zoals thuis’.

 

Revalidatie en tijdelijke behandeling

Als revalidatie nodig is, kunnen wij die ook verzorgen, net als de thuiszorg daarna. Onze experts zijn er om samen met u de passende behandelmethodes te kiezen. We nodigen ouderen en hun familie uit om zo veel mogelijk zelf te doen en mee te doen Onze vakbekwame medewerkers werken van nature met aandacht, warmte en betrokkenheid, en waar mogelijk in samenwerking met familie en mantelzorgers.

 

Zorg, altijd veilig dichtbij

Vitalis Intensieve zorg is er ook voor mensen die intensieve zorg of bescherming nodig hebben, omdat dit niet meer thuis of in de wijk geboden kan worden.

Lees er alles over

Ontmoeten

Als het netwerk kleiner wordt en het moeilijk is de dag in te vullen, bieden we ontmoetingsplaatsen met anderen.

Er zijn altijd activiteiten in de eigen vertrouwde buurt. Of u kunt kiezen voor zelfstandig wonen in een sfeervolle en veilige omgeving. Zorg en behandeling zijn beschikbaar en heel dichtbij, maar ze dicteren niet het dagelijks leven.