Corporate logo

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van veelgestelde vragen. Klik op de vraag om het antwoord te lezen.

Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk in de zorg? Vitalis biedt u daarvoor volop mogelijkheden. Kijk voor meer informatie bij Vrijwilligerswerk.

Heeft u belangstelling voor een baan in de zorg en wilt u kijken welke vacatures er op dit ogenblik zijn bij Vitalis? Kijk dan bij Vacatures.

In Eindhoven en omgeving heeft Vitalis een breed aanbod aan huurappartementen. Ons actuele aanbod vind u hier:
Residentiële appartementen te huur
Huurappartementen in de sociale sector

Voor een persoonlijk advies of een rondleiding kunt u altijd bellen met een van onze adviseurs, telefoonnummer 040 - 220 22 02.

Bent u op zoek naar een specifieke locatie?
Een overzicht van al onze locaties vindt u hier.


Vitalis biedt Intensieve Zorg op 12 locaties in Eindhoven. 

Wilt u revalideren bij Vitalis? Dan kan bij onze twee revalidatiecentra.

Comfortabel wonen kunt u in één van onze residenties in Eindhoven of Heerlen.

Bent u op zoek naar de locaties in de wijk waar wij actief zijn? In samenwerking met onze partner Wooninc bieden wij in ruim 3.500 huurappartementen tal van mogelijkheden op het gebied van zorg en welzijn. Naar WoonincPlusVitalis

 

Bij Vitalis zijn er volop mogelijkheden om wonen en zorg te combineren. Vraag vrijblijvend een informatiepakket aan over de woon/zorg mogelijkheden die Vitalis biedt. Bel daarvoor met Seniorenpunt: 040-22 02 202.

Vitalis biedt deskundige verpleging en verzorging als u dat nodig heeft. Binnen onze locaties en in de wijk. Voor een korte periode of voor langere tijd. Zorg op afstand, en altijd veilig dichtbij. Zorg zonder zorgen, dus.

Kijk voor meer informatie over ons zorgaanbod bij Intensieve Zorg. Klik hier wanneer u meer informatie over ons zorgaanbod in de wijk wilt. Neemt u voor vragen of advies gerust telefonisch contact op met een van onze adviseurs op het nummer 040 220 22 02.

Het kan zijn dat er een wachtlijst is voor de dienst of product waar naar u op zoek bent, zoals bijvoorbeeld een verpleeghuisplaats, een plaats op de revalidatieafdeling of een woning. Onze adviseurs van Seniorenpunt zijn goed op de hoogte of er een wachtlijst is en zij helpen u graag verder met al uw vragen.

Seniorenpunt: 040 22 02 20 2

Onze website geeft u alvast wat algemene informatie over zorg met verblijf en wonen bij Vitalis. Voor het beantwoorden van vragen over uw persoonlijke situatie, adviseren wij u om contact op te nemen met Seniorenpunt. Onze adviseurs zijn goed op de hoogte van ons aanbod en de eventuele vervolgstappen.

Seniorenpunt: 040 22 02 20 2.

Hoe goed we ook ons best doen, er kunnen zich situaties voordoen waarover iemand niet tevreden is. Voor Vitalis is het van belang dat de klacht wordt geuit: voor de klager omdat er dan iets gebeurt met de klacht, voor Vitalis omdat de dienstverlening erdoor kan verbeteren.

Kijk hier naar meer informatie over klachten en hoe u ermee kunt omgaan.