Corporate logo

Inge Fleischeuer vertelt...

Mijn laatste blog van 2017

19-12-2017

Dinsdag hebben we samen met het Shared Service Center een aangeklede Kerstkoffie gehad. Het was druk. De medewerkers van het SSC hebben geholpen bij het uitserveren van de kerstdiners op de locaties en ze hebben de afgelopen maand regelmatig handjes geleverd. Ik begreep van velen dat men dit als bijzonder positief en verbindend heeft ervaren. Zo zien we van elkaar hoe het werkt en wat er nodig is. Zo helpen we elkaar en dat is ook nodig, als we een top-tienorganisatie willen zijn.

Het was een enerverend en verrassend jaar waarin ik veel nieuwe medewerkers, met hun eigen passies en drives, heb mogen begroeten. Het was ook een jaar waarin we flink gebouwd hebben aan onze organisatie. We met trots veel mooie berichten over ons in de krant hebben mogen lezen. Maar het was ook een jaar waar we soms even moesten slikken, omdat de resultaten nog niet helemaal waren wat we gehoopt hadden. Mijn motto is: alles is energie: wat je erin stopt, komt er ook uit. Misschien niet meteen, maar de aanhouder wint. Er heerst een groeiend vertrouwen, dat we met de juiste dingen bezig zijn. Iedere dag een beetje beter.

Komend jaar ga ik op alle locaties eten, gewoon samen met mijn man. Besturen by eating around. We hebben als Vitalis een nieuwe cateraar en ik ben reuze benieuwd of de maaltijd het hoogtepunt van de dag voor onze bewoners kan en zal zijn. Mmmh, ik kijk er nu al naar uit.

Fijne feestdagen,

Inge Fleischeuer

 

Terug naar het overzicht