Corporate logo

Inge Fleischeuer vertelt...

Erkenning

17-12-2020

Zo aan het einde van het jaar ben ik vaak wat melancholisch. Alweer een jaar voorbij. Dat roept bij mij altijd emoties op. Toch heb ik geen slecht gevoel over 2020. Ik vraag me af hoe dat komt, want van mijn voornemens is niet veel terecht gekomen. Zowel zakelijk als privé ging alles anders dan ik had gedacht. Een pandemie, een verhuizing , en nu in de staart van het jaar een lock down. Waar komt die tevredenheid dan toch vandaan?

Ik voel dat hem dat zit in de erkenning die ik heb gekregen. Een Raad van Toezicht die tevredenheid uitspreekt, een Clientenraad die me waardeert. Ook van mijn collega’s in het directieteam en de ondersteuning voel ik die erkenning. Een hoogtepunt was de laatste ondernemingsraad waarin ik even in het zonnetje werd gezet. Het ontroerde me heftig.

Erkenning wat is dat toch belangrijk voor me. Het geeft me kracht om door te zetten ook al is het soms heel moeilijk en zijn niet alle dagen een feestje. Als dat voor mij zo belangrijk is dan zal het voor velen, misschien wel iedereen van ons heel belangrijk zijn en net dat beetje kracht toevoegen dat nodig is om te overleven in een crisis.

Erkenning geeft vertrouwen. En als je vertrouwen hebt presteer je beter. Ik stel mezelf de vraag of ik zelf mijn erkenning van anderen voldoende uitspreek en laat zien. Ik doe wel mijn best, maar als ik heel eerlijk ben kan dat nog wel wat beter.

Daarom ga ik er maar gewoon direct mee beginnen.

Lieve mensen wat ongelofelijk knap dat we met zijn allen staan waar we staan, de crisis meesteren en ervoor zorgdragen dat onze bewoners het goed hebben. Dat kan alleen maar met medewerkers die er allemaal toe doen en heel veel goed werk verrichten. Ik heb jullie gezien, gehoord en het voelde goed. Ik heb alle vertrouwen in 2021.

Dank en tot ziens in 2021,

Inge Fleischeuer

Terug naar het overzicht