Corporate logo

Inge Fleischeuer vertelt...

Topsport of breedtesport?

26-09-2019

De meeste mensen willen helemaal geen topsport bedrijven, ze willen gewoon lekker werken en hun vak goed uitoefenen. Als ik rondloop op onze locaties zie ik vooral mensen die een ander graag helpen en daar graag een stapje extra voor doen. In mijn gesprekken met onze medewerkers over werkdruk hoor ik dat er natuurlijk momenten zijn dat het doorpezen is, maar dat er ook ruimte is. De onderlinge samenwerking is groot. Medewerkers houden rekening met elkaar en de organisatie is continu bezig om een goede ondersteuning te bieden. En…. en dat is niet onbelangrijk…. we doen ertoe, we worden gewaardeerd.

Als je dan al een vergelijking wil maken met de sport zie ik ons werk meer als BREEDTESPORT. Je vindt het fijn om te voetballen/tennissen/zingen en je doet je best om dat steeds een beetje beter te doen. Het is fijn als er een goede trainer/coach/dirigent is en de club goed uitgerust is met materialen en accommodaties. Het is mooi als je na afloop gezellig een drankje kan doen. Die sfeer herken ik ons bedrijf. Geen topsport, maar breedtesport. In elke club heb je meerdere teams. Het ene team speelt wat hoger dan het andere, maar iedereen doet zijn best en wil vooruit.

En natuurlijk is er dan ook nog de clubliefde. De trots op je club en hoe fijn het is als je positief de krant haalt. Staan we erin deze week? Ja hoor… bijna elke week….we hebben vorige week zelfs Jinek gehaald.

 

Terug naar het overzicht