{$ALGEMEEN1_QUOTE}
Onze visie

Corporate logo

Specialisten in aandacht

Of het nu gaat om een korte herstelperiode of een langer durende opname met intensieve behandeling, onze 90 specialisten staan voor u klaar. Samen met u zoeken we naar de beste aanpak.

ONZE VISIE

Luisteren naar wat u beweegt. Echt luisteren, dat is ons uitgangspunt. Goed luisteren naar u en uw naasten. Wat vindt u belangrijk en wat werkt het beste voor u? Welke zorg u ook nodig heeft, wij zoeken naar de best passende behandeling. 

Thuis of op locatie

Ouderen blijven steeds vaker thuis wonen. Voor specialistische hulp kunt u altijd op ons rekenen, thuis en bij Vitalis op locatie. Wij stellen een persoonlijk behandelplan op. Met alle betrokkenen, uw huisarts, medisch specialist en de specialist ouderengeneeskunde. Zo is iedereen op de hoogte, en heeft u de zekerheid van de behandeling die het best bij u past. 

Lees meer over onze werkwijze

Permanente aandacht voor kwaliteit

U kunt rekenen op een constante, verantwoorde kwaliteit in de door ons geleverde zorg. Klaar zijn we nooit, wij kijken permanent naar mogelijke kwaliteitsverbeteringen.

Aandacht voor samenwerking

Met de nieuwe regelgeving komen ook nieuwe samenwerkingspartners in beeld. Met gemeentelijke partijen en zorgverzekeraars stemmen we de mate en hoeveelheid dienstverlening goed af.  We werken samen op behandelniveau - met ziekenhuizen, huisartsen en partners in de verpleegkunde en verzorging, als op organisatieniveau - binnen diverse netwerken en ketens. Waarbij altijd voorop staat dat u kunt rekenen op adequate hulp en behandeling.

De beste zorg, de beste specialisten

Vanzelfsprekend zijn onze specialisten geregistreerd en in het bezit van de benodigde beroepserkenningen. Vitalis is een blijvend lerende organisatie. Kennis onderhouden, oog voor ontwikkelingen, daar gaat het om. Dit doen we in samenwerking met diverse universiteiten en hogescholen. Wij delen onze kennis graag met diverse opleidingsinstituten, organisaties voor ouderenzorg en wetenschappelijk onderzoek. Zo bent u verzekerd van de beste kwalitatieve behandelzorg.