'Naast uw behandeling, adviseren wij ook uw omgeving'

LOGOPEDIE

Heeft u problemen met taal, spraak, gehoor, slikken, kauwen, stem en/of uw ademhaling? Onze logopedisten zijn gespecialiseerd in complexe of chronische aandoeningen die voorkomen bij senioren. Afhankelijk van uw situatie onderzoeken, behandelen en/of begeleiden we u.

Wij werken nauw samen met huisartsen, specialisten en (para)medici uit ziekenhuizen in Eindhoven, Veldhoven en Geldrop. Ook betrekken we collega’s uit andere vakgebieden bij de zorg en behandeling. We zoeken samen naar de beste oplossing voor u. 

Wilt u een afspraak maken?

Neem contact op

Lees het laatste nieuws

Blijf op de hoogte

 ‘Als logopedist bied ik de mogelijkheid tot onderzoek, behandeling en begeleiding van spraak-, taal- en stemproblemen, kauw- en slikproblemen en gehoorproblemen. Ik adviseer cliënten en hun omgeving graag over deze onderwerpen.’
Anouk van Rooijen, logopedist

Heeft u recht op vergoeding?

Hier vindt u de informatie

Wij kunnen u goed helpen bij:

  • Taalproblemen
  • Spraakstoornissen
  • Slikproblemen

Wij zijn gespeciliseerd in behandeling en advies na bijvoorbeeld een CVA, bij (beginnende) dementie of Parkinson. 

Eind 2016 hebben wij met trots en als eerste in de regio Noord-Brabant een nieuwe therapie aangekondig: biofeedback en NMES. CVA-cliénten zijn welkom op locatie Vitalis Brunswijck om de behandeling van slikproblemen te optimaliseren. Ook als u nog zelfstandig thuis woont helpen wij u graag.

Lees hier meer.