Wissehaege

Revalidatie logo

Revalideren op drie locaties

U kunt bij Vitalis op drie locaties revalideren. Locatie Wissehaege, Brunswijck en Vaandelhof, een verpleeghuis bij Brunswijck, hebben verschillende expertise terreinen. 

Specialisatie

Locatie Wissehaege heeft zich gespecialiseerd in de revalidatie van senioren. Bijvoorbeeld na een hersenbloeding of een knie- of heupoperatie.

Veel te beleven

Wissehaege ligt midden in de prachtige natuur van de Genneper Parken, op loopafstand van het Prehistorisch dorp en midgetgolf baan met het gezellige paviljoen. Het Gerardusplein met een gezellige weekmarkt en diverse winkels ligt op loopafstand.

Het revalidatiecentrum beschikt over ongeveer 30 eenpersoonskamers met kitchenette en badkamer. De meeste kamers liggen rondom Het Atrium; hét bruisende hart van Wissehaege met een à la carte restaurant, Grand Café, leeshoek, dames- en herenkleding winkel, giftshop, kapper, pedicure en tandarts.  Wekelijks vinden hier ook optredens of andere (culturele) activiteiten plaats.

Eigen kamers

In Wissehaege verblijft u in een 1 persoons kamers met eigen sanitair. Ook al verblijft u tijdelijk bij ons, u kunt uw kamer naar eigen wens inrichten. Meubilair, een tv en vitrage zijn wel aanwezig. U kunt gebruik maken van uw eigen mobiele telefoon of een vast toestel huren.

Ook uw bezoek is welkom

Uw bezoek is welkom, ook al omdat we contact met familie en vrienden heel belangrijk vinden.  Revalideren is vaak hard werken en u en de andere revalidanten zullen uw rust hard nodig om het beste resultaat te bereiken. We hanteren daarom de ‘spelregel’ dat er voor 10 uur en tijdens de lunch gelegenheid tot rusten is.

U kunt met uw bezoek in het restaurant van Wissehaege terecht voor een ‘kleine kaart’. Heeft u tijdens uw verblijf een feestje te vieren? Dan kunt u bij ons een ruimte huren waar uw feest geheel verzorgd kan worden.
Wissehaege ligt vlakbij de belangrijke uitvalswegen en is dus prima bereikbaar met auto en openbaar vervoer.We willen graag dat u hier zich thuis voelt.

Op locatie Wissehaege is veel te beleven

In de wereld van Vitalis draait het om mensen. Iedereen heeft zijn of haar unieke verhaal. Onze bewoners staan midden in het leven. Wij zorgen met tal van activiteiten dat onze bewoners zich betrokken blijven voelen, genieten en mee blijven doen. 

Klik hier voor het activiteitenprogramma

Je voelt je vrijwel onmiddellijk thuis

Een van onze tevreden bewoners: 'Heel onverwacht brak ik mijn bovenbeen en heb ik -achteraf tot mijn genoegen- gekozen om te revalideren bij Vitalis. Hun devies is 'Sneller, Beter, Leuker’. Dat is ook wat ik heb ervaren. Je voelt je vrijwel onmiddellijk thuis, iedereen kent je en met name die persoonlijke aandacht deed mij goed. Ik kan het iedereen aanbevelen.'