Brunswijck

Revalidatie logo

Expertise terreinen van Vitalis

U kunt bij Vitalis op drie locaties revalideren. Locatie Wissehaege, Brunswijck en Vaandelhof, een specialistische afdeling bij Brunswijck, hebben verschillende expertise terreinen.

Brunswijck

Specialisatie

Locatie Brunswijck heeft zich gespecialiseerd in de revalidatie van senioren. Bijvoorbeeld na een hersenbloeding of een heupoperatie. Ook wanneer u behoefte heeft aan een beschermde woonomgeving, bijvoorbeeld bij (beginnende) dementie, kunt u bij ons in uw eigen tempo in een rustige omgeving aan uw herstel werken.

Een prettig verblijf

Wanneer u tijdens uw revalidatie in locatie Brunswijck verblijft, verblijft u in een eenpersoonskamer of een tweepersoonskamer. U kunt uw kamer naar eigen wens inrichten, meubilair en vitrage zijn aanwezig. Net als internet en tv-internetaansluiting.

Op de afdeling waar onze bewoners verblijven zijn zogenaamde therapeutische ruimtes aanwezig. Dit zijn ruimtes die zo zijn ingericht dat op de afdeling allerlei handelingen geoefend kunnen worden die thuis ook uitgevoerd moeten worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan brood smeren, koffie zetten of eten klaarmaken. 

Vaandelhof

Vaandelhof is een afdeling voor revalidatie en rehabilitatie gevestigd nabij locatie Brunswijck. Deze afdeling is speciaal ingericht voor mensen met psychische en/of gedragsproblemen.

Meer informatie over Vaandelhof

Ontmoeten op het Plein

In Vitalis Brunswijck is veel te beleven. Zoals de architectuur van het gebouw uitdrukt, staan goed leven, openheid en toegankelijkheid centraal in Vitalis Brunswijck. Cliënten en hun bezoekers treffen elkaar op Het Plein om te biljarten, voor een kopje koffie, een borreltje of een hapje. Het Plein fungeert ook als theater, want kunst en cultuur horen net zo goed bij Brunswijck als de zorg die er geboden wordt. Behalve steeds wisselende exposities, staat er regelmatig een concert, musical of modeshow op het programma.

Faciliteiten en voorzieningen

Binnen de locatie Brunswijck  kunt u voor de persoonlijke verzorging terecht bij een kapper, een pedicure of een schoonheidsspecialiste. Brunswijck ligt midden in een moderne woonwijk, pal tegenover een groot winkelcentrum met gezellige terrasjes, restaurants en een weekmarkt, waar regelmatig braderieën en optredens worden gehouden. De busverbindingen zijn perfect.

Locatie Vaandelhof maakt onderdeel uit van Vitalis Brunswijck.

Alles voor een prettig herstel

Vitalis zet zich in voor het herstel van de cliënt op een zo plezierig mogelijke manier. Want revalideren is noodzakelijk, maar hoeft niet zwaarder te zijn dan het is. Wij hanteren methodes die het proces veraangenamen en in sommige gevallen zelfs bevorderen. Met aandacht voor elke persoonlijke situatie. 

Wilt u meer weten van onze manier van werken?

Neem contact op