Snel revalideren Eindhoven

Snel revalideren Eindhoven

Op de dag van opname wordt u uitgenodigd voor een multidisciplinaire intake. Daarbij is het hele behandelteam aanwezig. De arts of verpleegkundig specialist, een ergotherapeut, verpleegkundige, fysiotherapeut en wanneer relevant een logopedist of een diëtist.

Zo hoeft u uw verhaal maar 1 keer te vertellen. En ontstaat er in één gesprek een duidelijk beeld van het behandelplan. Doordat er intensief wordt samengewerkt door de therapeuten werken alle verschillende behandelingen mee aan hetzelfde doel; uw herstel. Zo kan het ook: Snel revalideren Eindhoven.

Snel revalideren Eindhoven
Snel revalideren Eindhoven

MDI geeft een tevredenheidsscore van 90%.

Beoordelingen van klanten

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 7,5

Prettig en snel revalideren

Binnen 24 uur na opname in het revalidatiecentrum heeft u alle informatie ontvangen. Hoe ziet uw behandelplan eruit en hoe lang gaat de revalidatie naar verwachting duren. Uiteraard is uw familie en/of mantelzorger van harte uitgenodigd bij de intake. Omdat bewezen is dat participatie van de familie en/of mantelzorger in het revalidatieproces bijdraagt aan prettig en snel herstel.

De behandelingen plannen we direct in. Zo kunt u snel starten met revalideren. 

Multidisciplinaire Intake

Medewerkers van Vitalis Revalidatie op locatie Brunswijck, zijn de initiatiefnemers van de MDI. Tineke van de Nobelen, verzorgende IG is voor het bedenken van de MDI genomineerd voor de V&VN Zorgaward 2015.