Leuker revalideren

Leuker revalideren

Ons team van specialisten helpt u optimaal en leuker te revalideren. Elke week bespreekt het team uw behandelplan en de voortgang. Op deze manier is iedereen op de hoogte en spelen we snel in op het individuele revalidatieproces. Wanneer nodig, of wanneer gewenst, kunnen we het behandelplan ter plaatse bijstellen. Want revalideren, dat doe je samen.

Uw persoonlijke flowbord

Wekelijks spreekt u samen met het team de voortgang van uw herstel door. Op uw persoonlijke flowbord, een schematisch overzicht van uw afspraken, activiteiten en behandelingen, plannen we direct de nieuwe afspraken  in. Met het flowbord houdt u altijd overzicht over uw programma. En ziet u dat u toewerkt naar de datum dat met ontslag kunt.

Leuker revalideren
Leuker revalideren

Werken bij Vitalis Revalidatie?

Naar de vacatures

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 7,5

Ontspannen op het muziekwaterbed

Veel van onze cliënten zijn bijzonder gebaat bij een behandeling op het muziekwaterbed. De combinatie van de warmte en de lichte trillingen van de muziek zorgen voor een diepe ontspanning. Pijnklachten en spasmen kunnen verminderen. Onrust en stressklachten nemen mogelijk af. Muziek en trillingen blijken een krachtig middel om mensen weer in balans te brengen.

Bekijk de film

Leuker revalideren: Tableaux Vivants laten het verleden herleven

In de gangen in Brunswijck komen bewoners vijf levensgrote driedimensionale foto’s tegen. De stillevens zetten de bewoners met dementie aan om te bewegen. Bijvoorbeeld om mee te draaien met het springtouw.

Maar ook om even stil te staan en herinneringen op te halen. Herinneringen die aanleiding geven tot gesprekken tussen bewoners onderling, het personeel en familieleden.

Bekijk de video