Officiële presentatie interactief Kunstwerk Morgendauw

Officiële presentatie interactief Kunstwerk Morgendauw

23-10-2017

Afgelopen donderdag vond de officiële presentatie van het interactief kunstwerk “Morgendauw”te Vitalis Brunswijck plaats. Morgendauw is een interactieve kunstinstallatie. Op het silhouet van een eikenblad stroomt een abstracte rivier van licht die je kunt beïnvloeden door het plaatsen van objecten of de oppervlakte aan te raken. Op de achtergrond hoor je rustgevende muziek en geluiden die reageren op de staat van het water. Het werk verandert voortdurend van karakter en klinkt of ziet er nooit hetzelfde uit. Een impressie van de installatie kunt u hier terugvinden: https://vimeo.com/232712051

Kunst en cultuur bij Vitalis

Kunst en cultuur maken een belangrijk deel uit van iemands leven. Vitalis WoonZorg Groep biedt een sfeervolle en stimulerende leef- en zorgomgeving, en kunst heeft daarin een prominente plaats. Daarom zijn de handen in elkaar geslagen met Tom Luyten, die in zijn werk en onderzoek op zoek is naar het construeren van ervaringen die kunnen worden bediend en genoten door mensen die lijden aan dementie, maar ook door bezoekers. Samen of alleen. Op elk moment van de dag.

Vitalis Brunswijck

Vitalis Brunswijck is één van de 2 revalidatiecentra die Vitalis WoonZorg Groep in Eindhoven heeft. Op deze locatie verlenen wij ook intensieve zorg en wijkzorg.

Terug naar het nieuwsoverzicht