FEEL GOOD MARKET BRUNSWIJCK GROOT SUCCES

FEEL GOOD MARKET BRUNSWIJCK GROOT SUCCES

16-06-2016

Een middag bewegen, beleven en gezond proeven. Zo’n 300 Eindhovenaren bezochten zaterdag 25 juni de Feel Good Market bij Vitalis Brunswijck. De organisatie is in handen van studenten van het Physical Activity Centre (PAC), een samenwerkingsverband tussen Fontys Hogeschool en partners waaronder Vitalis.

De PAC-studenten zijn meer dan goed geslaagd in het organiseren van een evenement voor bewoners, familie, vrienden en mantelzorgers, waarbij een gezonde leefstijl en bewegen centraal stond. De Feel Good Market bood bezoekers een grote variëteit aan informatie, beleving en proeverijen. Van een goedgevulde goodiebag, gezonde smoothies en pannenkoekjes tot aan informatie over de schijf van vijf en de mogelijkheid het BMI of de bloeddruk te laten testen.

Uiteraard viel er ook veel te bewegen. Fietsen door Nederland? Met een scherm aan de fiets gekoppeld rijdt men digitaal door heel Nederland. Of hoe is het om met obesitas te leven? Leg maar eens een parcours af met een gewichtsvest aan. En aan een potje ballon volleybal of boccia bal kan iedereen meedoen. Zo ook aan bewegen op muziek. Wat nog eens extra werd opgeluisterd door de band Zero Quarenta, die tussendoor voor live muziek zorgde.

De vele leuke reacties van bezoekers sterken ons in de gedachte dat we hier echt een jaarlijks evenement van moeten maken. Komt u volgend jaar ook?

Terug naar het nieuwsoverzicht