Nieuws Revalidatie

Vitalis werkt met haar revalidatieprogramma vanuit een duidelijke visie. Bij ons staat de wens van de client voorop. Wij geven u graag het nieuws door wat specifiek met revalideren te maken heeft.

Revalidatie logo


Toprevalidatie in het nieuws

Vitalis Revalidatie zet de trend voor sneller, leuker en beter revalideren. Lees het laatste nieuws. We zijn op de hoogte van de laatste technieken. En houden u ook graag op de hoogte!

Officiële presentatie interactief Kunstwerk Morgendauw

Afgelopen donderdag vond de officiële presentatie van het interactief kunstwerk “Morgendauw”te Vitalis Brunswijck plaats. Morgendauw is een interactieve kunstinstallatie, waarbij op het silhouet van een eikenblad stroomt een abstracte rivier van licht die je kunt beïnvloeden door het plaatsen van objecten of de oppervlakte aan te raken.

Lees het hele verhaal

Vitalis Brunswijck wint Lidl prijs ' Beste Lokale Initiatief'

Een aantal weken geleden is er door de Lidl in het Winkelcentrum Woensel een prijsvraag uitgezet voor 'Beste lokale initiatief'.
De activiteitenbegeleiding van revalidatiecentrum Vitalis Brunswijck heeft deze kans gekrepen én met hun idee 'Moestuintafel' hebben ze 1.000,- aan prijzengeld gewonnen.
 
 
Lees het hele verhaal

Het fietslabyrint

Veel cliënten maken tijdens het revalideren of bij hun fysiotherapie gebruik van de motomed, een bewegingsapparaat voor de benen om zelfstandig of met elektrische ondersteuning te kunnen “fietsen”. Dit wordt door veel mensen als heel prettig ervaren. Maar om tijdens het fietsen als uitzicht een muur te hebben is niet zo uitdagend, daarom is het Fietslabyrint aangeschaft. Een groot beeldscherm dat voor de motomeds is geplaatst en waar verschillende routes op te “fietsen” zijn.

Lees het hele verhaal

LANDELIJKE BELANGSTELLING VOOR MDI VITALIS REVALIDATIE

Binnen Vitalis is er door samenwerking van verschillende disciplines vanuit behandeling en zorg een nieuwe manier van werken ontwikkeld. Landelijk is er veel interesse voor onze nieuwe werkwijze. De collega-instellingen Florence, Ananz en Cicero hebben al een bezoek gebracht aan Vitalis. Daarnaast is de werkwijze met een positief resultaat gepresenteerd op de 2 landelijke GRZ-studiedagen te Amersfoort.

Lees het hele verhaal

FEEL GOOD MARKET BRUNSWIJCK GROOT SUCCES

Een middag bewegen, beleven en gezond proeven. Zo’n 300 Eindhovenaren bezochten zaterdag 25 juni de Feel Good Market bij Vitalis Brunswijck. De organisatie is in handen van studenten van het Physical Activity Centre (PAC), een samenwerkingsverband tussen Fontys Hogeschool en partners waaronder Vitalis.

Lees het hele verhaal