Contact

Contact

Gaat u binnenkort revalideren? Bent u benieuwd naar wat we voor u willen betekenen? Belt u dan gerust met een van onze casemanagers Revalidatie.

Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar op  040 21 51 748. 

Wat betaalt u?

Wanneer u vanuit het ziekenhuis naar de revalidatieafdeling komt wordt dit eigenlijk altijd door uw zorgverzekering betaald. We controleren dit altijd om te voorkomen dat u onverwacht met hoge kosten te maken krijgt. Het ziekenhuis en onze specialist ouderengeneeskunde beslissen samen of (en hoe lang) u voor deze vorm van zorg in aanmerking komt. In principe hoeft u geen eigen bijdrage te betalen.

 

Contact
Contact

 

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 7,5

Revalideren in je vertrouwde omgeving?

Kunt u weer naar huis en revalideert u verder in uw eigen vertrouwde omgeving? Dan bepaalt uw zorgverzekeraar de kostenvergoeding. Uiteraard helpen wij u graag om dat, samen met u, uit te zoeken.

Komt u revalideren vanuit een thuissituatie?

Dan is het belangrijk dat er een indicatie is. Uw huisarts of bijvoorbeeld de thuiszorg kan deze indicatie opvragen bij het CIZ. In deze situatie vraagt uw zorgverzekeraar wel een eigen bijdrage voor het verblijf in het revalidatiecentrum. Hoe hoog uw eigen bijdrage is, hangt vooral af van uw inkomen.