{$ALGEMEEN1_QUOTE}

Logopedie

Heeft u problemen met taal, spraak, gehoor, slikken, kauwen, stem en/of uw ademhaling? Onze afdeling logopedie is gespecialiseerd in complexe of chronische aandoeningen die voorkomen bij senioren. Afhankelijk van uw situatie onderzoeken, behandelen en/of begeleiden we u.

Wij werken nauw samen met onze collega’s uit de andere vakgebieden en met de zorg- en behandeling. Ook betrekken we huisartsen, specialisten en (para)medici uit ziekenhuizen in Eindhoven, Veldhoven en Geldrop. We zoeken samen naar de beste oplossing voor u.

 

 

 ‘Als logopedist bied ik de mogelijkheid tot onderzoek, behandeling en begeleiding van spraak-, taal- en stemproblemen, kauw- en slikproblemen en gehoorproblemen. Ik adviseer cliënten en hun omgeving graag over deze onderwerpen.’


Anouk van Rooijen, logopedist

Logopedie kan u goed helpen bij:

  • Taalproblemen
  • Spraakstoornissen
  • Slikproblemen

Wij zijn gespeciliseerd in behandeling en advies na bijvoorbeeld een CVA, bij (beginnende) dementie of Parkinson. 

Eind 2016 hebben wij met trots en als eerste in de regio Noord-Brabant een nieuwe therapie in de logopedie aangekondigd: biofeedback en neuromusculaire elektrostimulatie (NMES) bij slikproblemen. CVA-cliénten zijn welkom op locatie Vitalis Brunswijck om de behandeling van slikproblemen te optimaliseren. Ook als u nog zelfstandig thuis woont helpen wij u graag.

Lees hier meer