Fysiotherapie

Heeft u last van lichamelijke beperkingen of pijnklachten? Onze fysiotherapeuten helpen u om de klachten aan te pakken doormiddel van fysiotherapie

Een doeltreffend behandelplan

Stellen we samen met u op. Waarbij we zo nodig meerdere therapeuten en disciplines inschakelen. Zowel thuis als in de zorgomgeving.

Onze fysiotherapeuten richten zich op ‘kwaliteit van leven’. Die moet zo goed mogelijk zijn. En waar mogelijk zorgen we er samen voor dat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt wonen. Onze fysiotherapie is beschikbaar voor ouderen uit de wijde omtrek van Eindhoven.

Heeft u recht op vergoeding?

Hier vindt u de informatie

‘Wij zijn hier per persoon bezig; iedereen krijgt een individuele behandeling. We denken en werken oplossingsgericht in plaats van het vasthouden aan vaste werkwijzen. Het moet goed voelen, het moet fijn blijven. Wij willen dat iedereen zich thuis voelt, niet alleen fysiek maar ook mentaal’ 
Marjolijn van Doesberg, Fysiotherapeut

Vitaal Fitness

Ouder worden gaat vanzelf. Maar fit en gezond ouder worden, daar zult u voor in actie moeten komen. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat gerichte, en goed begeleide fitness, aandoeningen zoals artrose, botontkalking en een te hoge bloeddruk kan tegengaan.

U kunt bij ons wekelijks onder begeleiding deelnemen aan Vitaal Fitness. U werkt op uw eigen niveau, met een gericht programma, in een gezellige sfeer, aan uw gezondheid. U zult al snel merken dat u zich fitter en zekerder voelt. U krijgt meer energie. En het lopen zal u makkelijker afgaan.

Waar? Locaties Vitalis Wissehaege en Vitalis Brunswijck.

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 7,5

Onze specialisaties

  • Behandeling en begeleiding van ouderen en volwassenen met dementie, Parkinson, MS, COPD, NAH, reuma en decubitus.
  • Behandeling op het gebied van preventie, revalidatie of palliatieve zorg.

Wilt u meer weten?

Onze medewerkers staan voor uw klaar

U kunt een beroep
op ons doen bij:

  • Klachten bij het bewegen en bij uw houding.
  • Neurologische klachten.
  • Klachten die u beperken bij uw dagelijkse activiteiten.
  • Verminderd uithoudingsvermogen.
  • Problemen met vallen en/of struikelen.

Wilt u een afspraak maken?

Neem contact op