Revalidatie

Revalidatie logo

Sneller, beter, leuker revalideren

Vitalis is gespecialiseerd in de revalidatie bij ouderen. Bij deze geriatrische revalidatie zijn het tempo en de intensiteit van de revalidatie aangepast. Samen werken we aan een goed herstel.

Lees op zorgkaartnederland.nl hoe onze cliënten onze zorg waarderen.

 

Revalidatie ouderen Eindhoven

Een volledig behandelplan binnen 24 uur na aankomst? Eén gesprek waarbij alle betrokken behandelaars er voor u zijn? Vitalis Revalidatie Eindhoven is de eerste in Nederland die op deze wijze werkt. Omdat we vinden dat het zo hoort.

Zo doen we dat

Top revalidatie

Ons team van specialisten ondersteunt u tijdens het revalidatie traject. Met innovatieve instrumenten die we samen met onze partners uit het bedrijfsleven hebben ontwikkeld. Als academische instelling werken we samen met bedrijven aan tal van innovaties op het gebied van zorgtechnologie en innovatie.

Meer informatie

Aniek Drabbels, fysiotherapeut

Sneller, leuker en beter revalideren

Vitalis Revalidatie Brunswijck zet met de Multidisciplinaire Intake de trend voor sneller, leuker en beter revalideren.

Lees meer

Revalidatie voor ouderen mag ook leuk zijn

Individuele therapie, groepstherapie, maar ook het uitvoeren van dagelijkse handelingen. Alles is therapie. En welke behandeling u ook volgt; u oefent gericht. De afwisseling maakt het leuk. We bieden revalideren op maat. We spelen in op uw voorkeuren en hobby’s. Houdt u van muziek? Dan kan uw favouriete muziek mogelijk ook bijdragen tijdens een behandeling.

Houdt u van muziek?

Een aangenaam verblijf

Omdat er naast inspanning ook ontspanning moet zijn, is er op onze locaties volop ruimte voor ontspanning. Voor u en voor uw familie en/of mantelzorgers.

U kunt in Eindhoven kiezen uit twee locaties. Locatie Brunswijck, nabij Woensel, en Locatie Wissehaege, gelegen bij het Genneper Park. Op beide locaties bieden we een uitgebreid activiteitenprogramma vol kunst en cultuur.

Welke locatie kiest u?

De betrokkenheid van onze medewerkers maakt de sfeer

Onze vitale teams

Lees het laatste
nieuws

Het is goed revalideren bij Vitalis

Mevrouw Van Beers woont al bijna 15 jaar in een aanleunwoning bij Vitalis Brunswijck. In een opperbest humeur vertelt ze dat ze zo ongeveer haar hele leven al revalideert. Ze is geboren met een heupafwijking, maar heeft altijd een positieve instelling gehouden. Haar lijfspreuk is dan ook: “Als je niet kunt wat je wilt, wil dan wat je kan.”

Lees het hele verhaal