Revalidatie

Revalidatie logo

Sneller, beter, leuker revalideren

Vitalis is gespecialiseerd in de revalidatie bij ouderen. Bij deze geriatrische revalidatie zijn het tempo en de intensiteit van de revalidatie aangepast. Samen werken we aan een goed herstel.

Lees op zorgkaartnederland.nl hoe onze cliënten onze zorg waarderen.

Revalidatie ouderen Eindhoven

Eén gesprek waarbij alle betrokken behandelaars er voor u zijn? Op de dag van opname wordt u uitgenodigd voor een multidisciplinaire intake. Daarbij is het behandelteam aanwezig; denk hierbij aan de arts of verpleegkundig specialist, een ergotherapeut, verpleegkundige, fysiotherapeut en wanneer relevant een logopedist, psycholoog of een diëtist. Uiteraard is uw familie en/of mantelzorger van harte uitgenodigd bij de intake. Omdat bewezen is dat participatie van de familie en/of mantelzorger in het revalidatieproces bijdraagt aan prettig en snel herstel. Zo hoeft u uw verhaal maar één keer te vertellen en hebben we in één gesprek duidelijk wat uw wensen en doelen zijn.

 

Revalideren mag ook leuk zijn

Individuele therapie, groepstherapie, maar ook het uitvoeren van dagelijkse handelingen. Alles is therapie. En welke behandeling u ook volgt; u oefent gericht. De afwisseling maakt het leuk. We bieden revalideren op maat. We spelen in op uw voorkeuren en hobby’s. Houdt u van muziek? Dan kan uw favoriete muziek mogelijk ook bijdragen tijdens een behandeling. Ook maken we gebruik van innovatie middelen zoals het Belgisch trottoir, het fietslabyrint, tableux vivents en het muziekwaterbed.

Aniek Drabbels, fysiotherapeut

"Vitalis Revalidatie Brunswijck zet met de Multidisciplinaire Intake de trend voor sneller, leuker en beter revalideren."

 

Een aangenaam verblijf

U kunt in Eindhoven kiezen uit twee locaties. Locatie Brunswijck, nabij Woensel, en Locatie Wissehaege, gelegen bij het Genneper Park. Omdat er naast inspanning ook ontspanning moet zijn, is er op beide locaties volop ruimte voor ontspanning. Voor u en voor uw familie en/of mantelzorgers.

Kijk op de Vitalis Samenuit agenda het programma op locatieniveau.

 

 

De betrokkenheid van onze medewerkers maakt de sfeer

Onze vitale teams

Lees het laatste
nieuws

Het is goed revalideren bij Vitalis

Mevrouw Van Beers woont al bijna 15 jaar in een aanleunwoning bij Vitalis Brunswijck. In een opperbest humeur vertelt ze dat ze zo ongeveer haar hele leven al revalideert. Ze is geboren met een heupafwijking, maar heeft altijd een positieve instelling gehouden. Haar lijfspreuk is dan ook: “Als je niet kunt wat je wilt, wil dan wat je kan.”

Lees het hele verhaal