‘Kiezen voor vrijheid’
 

Onze locaties Residenties

Royaal en comfortabel wonen in een veilige en aantrekkelijke omgeving. Onze Residenties bieden alles wat u nodig heeft om excellent te wonen en actief te leven. Dichtbij in de stad, of juist in het groen. Hieronder vindt u al onze locaties Residenties. 

Vitalis Residenties

Residentie Petruspark, Residentie Wilgenhof,  Residentie De Hoeve, Residentie Gennep, Residentie Genderstate, Residentie Parc Imstenrade

Residentie Petruspark

Wonen in Vitalis Residentie Petruspark is wonen in een aangename en comfortabele omgeving. Met een prachtige parkachtige tuin binnen de eigen locatie. Met alle privacy die u gewend bent en die u op prijs stelt. En met de geruststellende zekerheid dat een wijkzorgteam binnen de Residentie aanwezig is. Dat geeft een prettig gevoel. Residentie Petruspark ligt met zijn 139 huurappartementen in het noorden van Eindhoven, nabij het winkelcentrum Woensel. De Residentie is Lid van Senioren Residenties Nederland; een waarborg dat de residentie van uw keuze u een stijlvolle en veilige leefomgeving biedt in een ruime en luxe appartement.

Bezoek de website voor alle informatie

Residentie Wilgenhof

Midden in de wijk Stratum, nabij het stadswandelpark, het parktheater, de monumentale Sint Joriskerk en het centrum van Eindhoven ligt Residentie Wilgenhof. De 39 luxe huurappartementen bieden veiligheid, comfort en zorgzekerheid. Zo zijn alle 3- en 4-kamerappartementen uitgerust met een domoticasysteem, zodat u zeker bent van een veilige en toegankelijke woonomgeving. De bewoners kunnen gebruik maken van alle voorzieningen en evenementen die WoonincPlusVitalis locatie Wilgenhof te bieden heeft.

Residentie De Hoeve

Residentie De Hoeve ligt in Eindhoven, stadsdeel Woensel. U woont op loopafstand van het winkelgebied de Woenselse markt, waar wekelijks dé grootste markt van Eindhoven plaatsvindt. De Residentie heeft een binnendoorverbinding met Vitalis De Horst/Kronehoef. U kunt gebruikmaken van alle voorzieningen, winkels en het brede aanbod aan activiteiten en het kunst- en cultuurprogramma. Residentie De Hoeve beschikt over 104 ruime appartementen met een balkon of een loggia. De vloeroppervlakte variërt van 86 tot 150 m2. Uw huisdieren zijn welkom in De Hoeve. 

Residentie Gennep

Wilt u zelfstandig wonen met vrijheid als levensstijl waarbij comfort, ambiance en veiligheid hoog in het vaandel staan? Residentie Gennep ligt op een unieke groene locatie in het zuiden van Eindhoven aan de rand van het natuur- en recreatiegebied de Genneper Parken, rond de Dommel- en Tongelreepvallei. In de natuur en tóch perfect bereikbaar via de uitvalswegen of het openbaar vervoer.

Residentie Gennep telt twaalf verdiepingen, waarin 42 ruime appartementen, twee penthouses en vijf penthouses op het dak van Vitalis ’t Lint. Uiteraard bent u welkom bij de winkels, het grand café, het restaurant en de activiteiten in het naastgelegen Vitalis Wissehaege.

Residentie Genderstate

In residentie Genderstate woont u op een van de mooiste groene plekken van Eindhoven. Hier, aan de rand van het Genderpark in de wijk Gestel, geniet u van natuur en rust. Een ideale plek als u van wandelen, fietsen of vissen houdt.  Residentie Genderstate bestaat uit twee gebouwen, met ieder 22 royale appartementen met ruime woonkamers en een gesloten serre. Bewoners ontmoeten elkaar in het ontmoetingscentrum ‘Vijverzicht’. Op loopafstand bevindt zich ook WoonincPlusVitalis locatie Engelsbergen, met voorzieningen zoals winkels en een restaurant, waar u deel kunt nemen aan het activiteiten-, kunst- en cultuurprogramma.

Residentie Parc Imstenrade

Bij Parc Imstenrade in Heerlen woont u comfortabel in een oase van rust. Sfeervol en stijlvol. Wonen in het gastvrije Parc Imstenrade is wonen en leven met behoud van eigen regie en voorkeuren. Het prachtige residentiële complex heeft zo’n 250 ruime en smaakvolle (senioren)appartementen en biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor nu én voor later. Of u helemaal zelfstandig of zorgbehoevend bent. En of u nu gesteld bent op privacy of juist op prettige sociale contacten om u heen. In Parc Imstenrade kan het allemaal. 

De Residentie is lid van Senioren Residenties Nederland;  een waarborg dat de residentie van uw keuze u een stijlvolle en veilige leefomgeving biedt in een ruime en luxe appartement.

Bezoek de website voor meer informatie

kaart locaties