{$ALGEMEEN1_QUOTE}
Beleving

Residenties logo

Activiteiten en evenementen

Binnen Vitalis is er bijzondere aandacht voor activiteiten en evenementen op het gebied van Kunst en Cultuur. Voor veel mensen geeft dat een extra dimensie aan hun leven.

Wilt u bij ons binnen kijken?

Neem contact op

Luxe appartementen met kunst en cultuur

Kunst doet aanspraak op de verbeeldingskracht, op creativiteit en op veel -vaak onverwachte- mogelijkheden. Het werkt inspirerend. Literatuur, muziek, beeldende kunsten, toneel, dans of film prikkelen de zintuigen.

Kunst en Cultuur in de residenties is binnen Vitalis als vanzelfsprekend tot het dagelijkse leven gaan horen. In de galeriegang ziet u regelmatig wisselende exposites. Uiteraard zijn ook de publieke ruimten binnen de residenties fraai aangekleed met kunst.

Een overzicht van de activiteiten per locatie?

Kijk op de Vitalis Samenuit Agenda

- Residentie Petruspark -

"We bieden onze bewoners diverse activiteiten zoals kunsthistorische lezingen, het socratisch café, concerten en literatuurmiddagen. 

Ieder seizoen komt er een gids uit voor gezamenlijk theaterbezoek, waarbij het vervoer geregeld is."

- Anette Balmer -

Cultureel medewerker Residentie Petruspark

"Het is voor mij elke dag weer een plezier om hier te werken en van alles -niet alleen op cultureel gebied- te mogen organiseren voor de bewoners van Residentie Petruspark. 

Vooral omdat ik merk dat het door bijna iedereen heel erg op prijs wordt gesteld dat wij hen diverse activiteiten aanbieden. Op die manier wordt iedereen aangemoedigd om te blijven genieten. Om te blijven ontwikkelen. Om te blijven ontdekken. 

Niet alleen echtparen genieten hiervan, maar ook zij die alleen zijn overgebleven waarderen de afleiding en het gezelschap van anderen."