Nieuws Residenties

Vitalis is terecht trots op haar residenties. Want we hebben het over residentieel wonen met een hoog comfortniveau. Op deze pagina houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws over onze residenties.

Residenties logo


Blijf op de hoogte
over excellent wonen

Een uitgebreid pakket aan mogelijkheden. Het laatste nieuws. Wat staat er momenteel te huur? Hier vindt u alles wat u wilt weten over onze residenties.

25-jarig jubileum kunstcommissie Residentie Petruspark

07-10-2021

De kunstcommissie van Vitalis Residentie Petruspark vierde op maandag 4 oktober haar 25-jarig bestaan. Samen met wethouder Monique List-de Roos (o.a. Cultuur en Design) stonden we stil bij wat kunst en cultuur betekent voor de bewoners van Residentie Petruspark en werd teruggeblikt op de afgelopen 25 jaar. Daarnaast was de officiële opening van een kunsttentoonstelling met werken van de bewoners.

Lees het hele verhaal

Kom sfeer proeven: open dag Residentie Petruspark

09-09-2021

Laat u verrassen door de ruime en mooie seniorenappartementen en ontdek de heerlijke binnentuin van Petruspark. Tijdens de open dag op donderdag 16 september vertelt een wijkverpleegkundige over de zorgmogelijkheden. Ook wordt u geïnformeerd over het uitgebreide culturele programma. En als u wilt, kunt u kennis maken met bewoners. Ze vertellen u graag hoe fijn het wonen is in Residentie Petruspark. U bent tussen 11.00 en 14.00 uur welkom. Inschrijven is niet nodig.

Lees het hele verhaal

Open huis op afspraak bij Vitalis Residentie Petruspark

06-04-2021

Kom sfeer proeven en een woning bezichtigen tijdens het open huis van Vitalis Residentie Petruspark van maandag 19 tot en met vrijdag 23 april 2021. Wij zorgen voor een hapje en een drankje!

Lees het hele verhaal

Vitalis Parc Imstenrade pioniert met spraakgestuurd rapporteren

31-03-2021

Vitalis Residentie Parc Imstenrade pioniert als eerste ouderenzorgaanbieder in Nederland met een spraakgestuurd elektronisch cliëntendossier. Directeur Vitalis Residenties Léon Savelkoul vertelt in de ‘podcast Voorzorg’ van Skipr en Zorgvisie over de eerste bevindingen en het waarom van deze innovatieve werkwijze.

Lees het hele verhaal

Open huis Residentie Petruspark zondag 14 oktober

02-10-2018

Excellent wonen in een prachtig appartement? In Residentie Petruspark zijn de services en faciliteiten meer dan goed geregeld. Komt u rustig een kijkje nemen op de Residentie en een of meer (model)woningen bezichtigen. Wij verwelkomen u graag van 14.00 -16.00 uur bij de hoofdingang aan de Mgr. Swinkelsstraat 2, 5623 AP Eindhoven

LET OP: Zondag 14 oktober is ook de Eindhovense Marathon onze locatie is wat lastiger te bereiken! klik hier voor de live routeplanner die vanuit de gemeente eindhoven is aangemaakt.

 

Lees het hele verhaal

Open dag Residentie Petruspark 11 maart

22-02-2018
Residentie Petruspark houdt op open huis op zondag 11 maart van 14.00 – 16.00 uur.U kunt dan rustig een kijkje nemen op de locatie en een of meer (model)woningen bezichtigen.
De luxe, ruime woningen zijn onlangs voorzien van mooie, nieuwe, lichte keukens en badkamers en daarmee volledig aangepast aan de woonwensen van deze tijd. Ook het restaurant en de ontmoetingsruimte hebben een bijzondere en sfeervolle metamorfose ondergaan.
Lees het hele verhaal

Open huis Residentie Petruspark Zondag 11 juni

29-05-2017
Residentie Petruspark houdt op open huis op zondag 11 juni van 14.00 – 16.00 uur.
U kunt dan rustig een kijkje nemen op de locatie en een of meer (model)woningen bezichtigen.

 

 

Lees het hele verhaal

Open Huis Residentie Wilgenhof Zondag 21 mei

18-05-2017
Residentie Wilgenhof houdt op open huis op zondag 21 mei van 14.00 – 16.00 uur.
 
Lees het hele verhaal

PETRUSPARK BEZOEKT JEROEN BOSCH

16-04-2016

Maandag 25 april bezochten 36 bewoners van Residentie Petruspark de tentoonstelling Jheronimus Bosch in het Noord Brabants Museum. “Verrassend boeiend. Dat geldt niet alleen voor de werken zelf, maar ook voor de presentatie: perfect, al was het wel druk”, aldus een enthousiaste bezoeker.

Lees het hele verhaal

OPEN HUIS RESIDENTIE PETRUSPARK

17-01-2016

Residentie Petruspark houdt op open huis op zondag 29 januari 2017 van 14.00 – 16.00 uur. U kunt dan rustig een kijkje nemen op de locatie en een of meer (model)woningen bezichtigen.

Lees het hele verhaal

EXPOSITIE ANTOON VAN BAKEL

16-04-2013

Vanaf 13 april is het werk van kunstenaar Antoon van Bakel in Residentie Petruspark te bewonderen. Bijzonder, want deze kunstenaar heeft in zijn leven weinig geëxposeerd. De expositie van Antoon van Brakel is de tweede uit een reeks van vier prachtig door de kunstcommissie van Residentie Petruspark samengestelde kunsttentoonstellingen. 

Lees het hele verhaal

DRUKBEZOCHT REQUIEM VOOR FAURE

16-04-2013

Afgelopen maandag nam meesterverteller Jos Meermans het publiek in Residentie Petruspark mee naar het tijdperk van Gabriël Fauré (1845-1924). Verteltheater, monologen en tal van korte muziekfragmenten brachten het beeld van deze boeiende persoonlijkheid tot stand.

Lees het hele verhaal