Bewoners aan het woord over de Residenties

In de wereld van Vitalis draait het om mensen. Iedereen heeft zijn of haar unieke verhaal. Onze bewoners staan midden in het leven. Met al een heel leven achter de rug. Een leven vol belevenissen, liefde, geluk, verdriet. Levenslessen en vergaarde wijsheden. Kortom, een prachtige bron voor verhalen. We laten hier de bewoners aan het woord. 

Residenties logo


Vitalis is in beweging

Heeft u een mooi verhaal voor ons? 
We komen graag bij u langs om uw verhaal
te verwoorden.

Neem contact op

 

Samen beleven is extra genieten

16-01-2008

In het leven van De heer Rutten, al 10 jaar woonachtig in Residentie Petruspark, speelt muziek een belangrijke rol.

De heer Rutten, al 10 jaar woonachtig in Residentie Petruspark, is een frequente bezoeker van het Concertgebouw in Amsterdam. Hij heeft er zelfs een abonnement. Muziek speelt een belangrijke rol in zijn leven. 20 jaar geleden vond hij de Steinway vleugel waar hij naar op zoek was. “Een concertwaardige vleugel, het neusje van de zalm.” En, bescheiden: “Als ik niet goed speel, klinkt het dankzij de prachtige klanken van de vleugel toch goed”.

 

Lees het hele verhaal

Mevrouw Lap heeft gekozen voor vrijheid

17-07-2003

We spreken mevrouw Lap in haar prachtig ingerichte appartement, waar ze ons hartelijk ontvangt met koffie en gebak. Wat direct opvalt is de grootte van de flat; een schitterende ruimte. Maar mevrouw Lap woont dan ook in de grootste versie  van de appartementen die PetrusPark verhuurt.

Zij vertelt dat ze er nu vijf jaar met veel plezier woont, eerst samen met haar man die helaas een jaar geleden is overleden. Nu dus alleen. Mooie schilderijen, foto’s en nog veel meer voorwerpen herinneringen aan een vol en gelukkig leven.

 

Lees het hele verhaal