Residenties logo

Beoordelingen Residenties

Hoe tevreden bent u over Vitalis? 

Uw ervaring is belangrijk. Met uw waardering op Zorgkaart Nederland geeft u ons meer inzicht in onze prestaties. Zodat wij onze zorg nog beter kunnen afstemmen op de wensen van onze klanten. Bovendien helpt uw waardering anderen in hun zoektocht naar de zorg die het beste aansluit op hun persoonlijke situatie. Want de beste zorg, dat willen we toch allemaal?

ZorgkaartNederland

Geef uw mening op www.zorgkaartnederland.nl 

 

 

Woont u bij Vitalis? Of neemt u deel aan onze activiteiten? We zijn altijd benieuwd naar de ervaringen van onze bewoners. Stuurt u ons ook uw beoordeling of verhaal?

Stuur ons uw eigen beoordeling of ervaring

 

Dit hadden we eerder moeten doen

Vorig jaar zijn wij verhuisd naar een appartement in Residentie Petruspark. Waar vooral mijn vrouw eerst tegenop zag, is het alleen maar meegevallen. Sterker nog: we hadden dit veel eerder moeten doen. Het appartement is schitterend, ruim en in een uitstekende conditie. We ontmoeten veel nieuwe mensen en met twee echtparen zijn we echt bevriend geraakt en gaan we regelmatig op pad. Het kunstprogramma van Vitalis spreekt ons erg aan en we laten geen kans onbenut om daar van te genieten.
Familie R de G, Eindhoven.