Wonen ouderen: Goed geregeld

Wonen ouderen: Goed geregeld

Bij Vitalis wonen ouderen zelfstandig, maar is uw zorgzekerheid goed geregeld. Er is zorg binnen handbereik, voor wanneer het ooit nodig wordt. 

Eén aanspreekpunt

Voor alle vragen die u heeft met betrekking tot wonen, zorg en welzijn kunt u terecht bij uw vaste aanspreekpunt op locatie. Samen kunt u uw wensen en mogelijkheden bespreken. Uw aanspreekpunt is bevoegd tot het nemen van beslissingen en verantwoordelijk voor de gewenste uitvoering. Woont u nog niet bij ons, ook dan kunt u terecht bij één aanspreekpunt.  

Wat staat er te huur?

Bekijk onze locaties

Wonen ouderen: Goed geregeld

Wonen ouderen met zorg op maat

Indien u behoefte heeft aan verzorging of verpleging, dan kunt u rekenen op professionele begeleiding. Op onze residenties werken goed opgeleide zorgteams. Met een toegesneden benaderingswijze passend bij de individuele bewoner.

Deskundigheid en aandacht

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week op onze gediplomeerde medewerkers rekenen. Deskundigheid en aandacht zijn hierbij met recht onze sleutelwoorden. 

Zorgtechnologie

Onze appartementen zijn voorzien van domotica-technologie. U beschikt over een videoverbinding met de centrale toegangsdeur. Uw eigen voordeur is beveiligd met  een persoonlijke keycard-sleutel. Bovendien beschikt uw appartement over een alarmeringssysteem waarmee u, zo nodig, met een druk op de knop hulp oproept. Een veilig gevoel.