{$ALGEMEEN1_QUOTE}
Excellent wonen

Residenties logo

Excellent wonen: Luxe ouderenzorg

Residentieel wonen biedt een luxe ouderenzorg met een hoog comfortniveau. U kunt bij ons gebruik maken van een uitgebreid pakket aan services. Van huishoudelijke hulp tot aan 24 - uurs zorg met behandelingen. Onze gediplomeerde medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. U bepaalt waar u gebruik van maakt.

Restaurant

Een aantal van onze locaties heeft een eigen restaurant, waar u dagelijks van harte welkom bent voor het diner. Bij de andere locaties kunt u dineren in de restaurants in een op loopafstand gelegen Vitalis vestiging. Bezorging van een maaltijd op uw appartement is mogelijk. 

Diverse behandelingen en therapieën

Het aanbod aan behandelingen en therapieën binnen onze luxe ouderenzorg is bijzonder uitgebreid. Wilt u gebruik maken van de diensten van de Vitalis behandelaars, zoals fysiotherapie of ergotherapie, onze medewerkers overleggen graag met u over de mogelijkheden. 

Wat is voor u belangrijk?

Onze adviseur
helpt u graag verder

 

Huishoudelijke hulp

Wenst u extra hulp bij het huishouden, dan overleggen onze medewerkers graag met u over de mogelijkheden. 

Voor uw gasten

Uw gasten zijn ten alle tijden van harte welkom. Blijven uw gasten logeren? Vergeet u dan niet één van de aanwezige logeerfaciliteiten voor uw gasten te reserveren.

Veiligheid en comfort als onderdeel van luxe ouderenzorg

Alle appartementen zijn drempelvrij en uitgerust met domotica. De Residenties zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. De Residenties beschikken over een ondergrondse parkeergarage of (bewaakt) parkeerterrein.