Residenties logo

Kiezen voor vrijheid

Genieten van comfortabel wonen. Actief leven. Zo lang mogelijk zelfstandig wonen, het liefst samen met uw partner. Vitalis Residenties maakt het mogelijk.

Laat u vrijblijvend informeren!

Residenties: Luxe appartementen Eindhoven

Luxueus wonen in een aantrekkelijke omgeving? Kies voor de residenties van Vitalis. Ons residentiele woonzorgconcept biedt u alles wat u nodig heeft om excellent te blijven wonen en leven. Luxe appartementen Eindhoven, extra geschoold personeel, innovatieve digitale hulpmiddelen, culinair en cultureel vertier. We hebben alles in huis om in te spelen op uw wensen. En deze, waar het maar even kan, te overtreffen.

 

Royale appartementen

Onze ruime residenties zijn huurappartementen die variëren in vloeroppervlakte van 80 tot 180m2. U kunt kiezen uit 3- en 4 kamerappartementen. Alle appartementen beschikken over een loggia en domotica technologie; een videoverbinding met de centrale toegangsdeur, een alarmeringssysteem en een met een keycard beveiligde toegangsdeur. Alles om uw een veilig gevoel te geven. Residenties voor ouderen? Vitalis WoonZorg Groep. 

Bekijk de 6 locaties in Eindhoven en Heerlen

Samen beleven is extra genieten

In het leven van De heer Rutten, al 10 jaar woonachtig in Residentie Petruspark, speelt muziek een belangrijke rol.

Lees het hele verhaal

Service- en diensten op maat

Door onze locatiegebonden werkwijze bieden wij een breed pakket aan mogelijkheden ter ondersteuning van het langer zelfstandig thuiswonen. We zijn altijd vertrouwd dichtbij, u ziet zoveel mogelijk dezelfde gezichten. Wij bieden onder andere:  advies en voorlichting door een wijkverpleegkundige, dagbesteding , hulp bij het huishouden, persoonlijke verzorging of verpleging, volledig pakket thuis, therapie/behandeling, zorgtrajectbegeleiding bij dementie, mantelzorgondersteuning, hulp in de huishouding, personenalarmering.

Onze excellente service 

Residenties: Kunst en cultuur

Excellent leven in onze residenties betekent ook actief leven. Nieuwe werelden ontdekken, tot nieuwe inzichten komen. Blijven leren en ontdekken. Buiten, waar de natuur roept voor een wandeling of een fietstocht. En binnen, waar we een uitgebreid kunst- en cultuurprogramma bieden. Muziek, theater, literatuur, toneel, dans, film, waar laat u uw zintuigen door prikkelen? 

Bekijk het programma

Zelfstandig wonen
met zorg op maat?

Deze appartementen zijn nu te huur

Lees het laatste
nieuws

Het aantrekkelijke van het wonen in een Vitalis Residentie:

  • Royale huurappartementen in een veilige en comfortabele ambiance
  • Uitgebreid service- en diensten pakket mogelijk
  • 24/7 professionele zorg in huis beschikbaar
  • Uitgebreid kunst- en cultuurprogramma
  • Onze 6 Residenties hebben altijd de gewenste omgeving; dichtbij de stad of in het groen gelegen