Sterk in je Werk-week. Doe mee!

01-10-2018

Dat onze medewerkers gezond en met plezier werken, vinden wij bij Vitalis belangrijk. Daarom doen wij mee aan de ‘Sterk in je Werk-week’ van 19 t/m 23 november. Door de deelnemende organisaties is er een veelzijdig en gratis programma samengesteld met activiteiten die zijn bedoeld om je werk met plezier en gezond te (blijven) doen. Speciaal voor jou, omdat jij je elke dag inzet voor anderen.

Heb je zin in een yogales? Een foute bingo? Een persoonlijk gesprek met een loopbaancoach? Een lezing over de overgang? Een theatervoorstelling? Kies activiteiten waar je blij van wordt, verbreed je netwerk en deel ervaringen met collega's van andere zorgorganisaties.

Duurzame inzetbaarheid en positieve gezondheid
De activiteit van Vitalis heet duurzame inzetbaarheid en positieve gezondheid. Waar sta jij nu en wat betekent dat voor jou? Ben je niet bang voor een uitdaging?
In deze bijzondere en energiegevende workshop ontdek je wat positieve gezondheid is en hoe je het inzet om duurzaam inzetbaar te blijven.

 

Meedoen?
Alle medewerkers van deelnemende organisaties, ongeacht functie of leeftijd, kunnen gratis meedoen!
Je kunt deelnemen aan alle activiteiten die worden aangeboden, dus ook aan een activiteit van een andere zorgorganisatie.
Ga naar de site www.sterkinjewerkweek.nl en kies een activiteit waar jij blij van wordt. Klik op ‘Direct inschrijven’ en vul het formulier in. Schrijf je snel in, want VOL=VOL.
 
 
Terug naar nieuwsoverzicht Vitalis