Hendrik Groen live meekijken op diverse locaties

29-03-2018

Op 7 april a.s. organiseert Vitalis WoonZorg Groep op een 6-tal locaties van Vitalis en WoonincPlusVitalis, een live-streaming van de voorstelling Hendrik Groen - Pogingen iets van het leven te maken in samenwerking met het Parktheater. De voorstelling is om 20.00 uur (inloop 19.30 uur) te zien op de woonzorg locaties: Vonderhof, Peppelrode, Wilgenhof, Kortonjo, Parc Gender, De Horst/Kronehoef.

Pogingen iets van het leven te maken

In de theaterversie van deze bestseller laten Hendrik Groen en zijn vrienden u meeleven met alle ups en downs in een verzorgingstehuis. Regisseur Gijs de Lange heeft een verrassend concept voor ogen: jonge acteurs gaan de diverse rollen spelen. De Lange: “Omdat er in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit”. De rol van de directrice wordt afwisselend gespeeld door Plien van Bennekom en Cynthia Abma.

Iedereen is welkom

Bewoners, familie/vrienden, medewerkers en vrijwilligers zullen op deze avond in groten getale naar de centrale ontmoetingsruimte komen om gezamenlijk deze voorstelling te beleven. Senioren uit de wijken rondom de deelnemende locaties zijn van harte welkom om bij dit evenement aan te sluiten. Kaarten zijn bij de receptie van deze locaties te verkrijgen voor 7.50 per persoon (incl. consumptie).

De live-uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door Studio 040 en Parktheater Eindhoven.

Terug naar nieuwsoverzicht Vitalis