Vitalis verwelkomt 2 nieuwe leden Raad van Toezicht

15-01-2018

Vitalis verwelkomt twee nieuwe leden Raad van Toezicht

Per januari 2018 zijn de heer H. (Hennie) A.W.M. Brons en mevrouw M. (Monique) J. Verdier, tot lid Raad van Toezicht van Vitalis WoonZorg Groep benoemd.

De heer Brons heeft onder andere ervaring als algemeen directeur van Stichting Charitas, was oprichter en voorzitter raad van bestuur van Groenhuysen en medeoprichter/bestuurder van de landelijke brancheorganisatie Arcares, nu Actiz.
Mevrouw Verdier heeft haar sporen verdiend als directeur facilitair bedrijf Leids Universitair Medisch Centrum, voorzitter Werkbedrijf regio Hollands Midden en lid Raad van Bestuur Groene Hart Ziekenhuis.
 

De Raad van Toezicht van Vitalis WoonZorg Groep bestaat verder uit de heer G. (Guido) R.C. Dierick (Voorzitter), mevrouw M.P.H. (Ellen) van Beijsterveldt-Niels, de heer R. (Ruud) L.M. Jacobs en de heer L. (Luc) P. de Witte.

Vitalis heeft in Eindhoven vier verpleeghuizen en twee revalidatiecentra. Bovendien biedt Vitalis senioren in Eindhoven verschillende vormen van welzijn en zorg aan in vijf Residenties en ruim 19 appartementencomplexen. Variërend van thuiszorg tot en met intensieve verpleeghuiszorg. Ook in Heerlen is Vitalis actief.

 

Voor meer informatie klik hier.

Terug naar nieuwsoverzicht Vitalis