Vraag het Mantelzorgcompliment voor 1 november aan!

23-10-2017

Ondersteun je iemand in Eindhoven? Ben je mantelzorger? Dan heb je nog een paar dagen om de geldelijke waardering voor mantelzorgers aan te vragen.

Mantelzorgers zijn onmisbaar in de samenleving. Als mantelzorger kies je er niet voor om te gaan zorgen: het overkomt je, omdat je een emotionele band hebt met degene die zorg nodig heeft. Mantelzorgers verdienen een waardering, het compliment is een geldelijk bedrag. Tot uiterlijk 1 NOVEMBER 2017 kan het Eindhovens Mantelzorgcompliment aangevraagd worden via www.mantelzorgverlicht.nl.

Of vraag telefonisch een aanvraagformulier aan via telefoonnr. 088 0031 288.

Eindhovens Mantelzorgcompliment

Het compliment kan aangevraagd worden als minimaal 8 uur per week, onbetaald, voor tenminste drie aaneengesloten maanden meer dan gebruikelijke zorg wordt gegeven aan een inwoner van Eindhoven. Het compliment bedraagt maximaal 200 euro, afhankelijk van het aantal aanvragen.

Is er nog geen Mantelzorgcompliment aangevraagd? Wacht niet langer! Voor meer informatie kunt je terecht bij Steunpunt Mantelzorg Verlicht. Bel naar 088 0031 288 of mail naar info@mantelzorgverlicht.nl

Terug naar nieuwsoverzicht Vitalis