Vitalis behaalt voor alle locaties Green Deal Zilver

Vitalis behaalt voor alle locaties Green Deal Zilver

21-09-2023

In juni van dit jaar heeft een uitgebreide audit plaatsgevonden voor de Green Deal. Om het zilveren certificaat te krijgen lag de nadruk voor Vitalis op onder andere voeding en inkoop in relatie tot duurzaamheid. Zo is gewerkt aan een voedselverbeterplan en is een duurzaam inkoopbeleid geïmplementeerd. Er werd opgemerkt dat Vitalis stappen maakt op duurzaamheidsgebied en dat steeds meer medewerkers enthousiast worden van de gestelde duurzaamheidsdoelstellingen.

Recent ontvingen wij het goede nieuws dat we van Brons naar Zilver gaan voor alle locaties. Deze certificaten worden binnenkort op een feestelijke manier uitgereikt aan de betrokken Green Teams per locatie.

Natuurlijk zijn we er nog niet. Als organisatie blijven we grote en kleine stappen zetten om verder te verduurzamen, zodat we hopelijk in 2024 het Gouden Green Deal certificaat in ontvangst mogen nemen. Ons steentje bijdragen aan het verduurzamen van de zorg vinden we belangrijk. Door bewust met bijvoorbeeld energie, water en afval om te gaan, voedselverspilling tegen te gaan en vervoersbewegingen te beperken realiseren we in de (nabije) toekomst een schonere en duurzame leef- en werkomgeving.

Vitalis blijft verduurzamen!

Terug naar het nieuwsoverzicht