Vitalis dagbesteding digitaal op uitje

Vitalis dagbesteding digitaal op uitje

20-04-2023

Bezoekers van de dagbesteding bij Vitalis Wissehaege en Peppelrode maken voortaan ook digitale uitjes. VindiQu brengt het uitje naar de ouderen in de zorginstelling toe via een live-videoverbinding met persoonlijke interactie en een gids. 

Wat de ouderen te zien kunnen krijgen boots Vitalis op de locatie na; hoe uitbundiger de aankleding en invulling met leuke activiteiten, des te intenser is de beleving van de cliënten. Tijdens een bezoekje aan de Keukenhof zingen bijvoorbeeld de begeleiders op locatie, in bloemenschorten, uit volle borst mee. En halverwege het tripje is er natuurlijk ook tijd voor een cakeje met een chocolade tulp en de bloemenbingo. De gids laat dan live een bloem zien, die dan op de bingokaart mag worden aangekruist. Als afsluiting krijgen alle bezoekers een bosje tulpen.

Lees er meer over in het artikel van het ED Wissehaege bezoekt de Keukenhof digitaal, ‘Alsof je er zelf bent’ | Eindhoven | ed.nl

Dagbesteding bij Vitalis

De dagcentra op Vitalis Wissehaege en Vitalis Peppelrode richten zich specifiek op mensen met dementie, met lichamelijke problemen (somatiek) en op mensen met de ziekte van Parkinson. Afhankelijk van de dagbestedingswensen en de groepssamenstelling kunnen ouderen ook deelnemen binnen de WoonincPlusVitalis locaties Berckelhof, Theresia, Wilgenhof, Engelsbergen/ParcGender en de Horst/Kronehoef. 

Naast een ruim activiteitenaanbod biedt Vitalis in Eindhoven drie soorten dagbesteding; Ontmoeten met Aandacht (sinds 2022), WMO dagbesteding en WLZ dagbesteding. Bij interesse kunt u contact opnemen met de zorgadviseurs van het seniorenpunt.

Lees er hier meer over. Dagbesteding voor ouderen | Vitalis WoonZorg Groep (vitalisgroep.nl)

 

Terug naar het nieuwsoverzicht