Vitalis De Paladijn in Geldrop feestelijk geopend

Vitalis De Paladijn in Geldrop feestelijk geopend

19-01-2023

Gistermiddag vond in Geldrop de feestelijke opening van Vitalis De Paladijn plaats. Afgelopen tijd hebben namelijk alle bewoners hun intrek genomen in de nieuwe woonzorgvoorziening in Geldrop. Reden voor een klein feestje!

Na een kort woordje door trotse directeur WijkZorg, Nardi Kortstee, en een nog trotsere manager van de locatie, Mark Boogers, werd het glas geheven door bewoners, hun familieleden, mantelzorgers, vrijwilligers, medewerkers, relaties uit de wijk, samenwerkingspartners en pers. Nadat samen werd geproost op Vitalis De Paladijn deden de bewoners een dans op het nummer 'Our House' van de band Madness, wat een feest! Daarna was het tijd voor een drankje en hapje, die door de kookbegeleiders en een aantal bewoners van De Paladijn waren voorbereid.

De Paladijn is nieuwe, kleine woonzorgvoorziening voor mobiele senioren met dementie. Een zelfstandige woonvorm waar het sociale netwerk betrokken is en blijft bij zorg en ondersteuning. Vitalis is erg trots op deze nieuwe toevoeging aan het totale palet van ouderenzorg in Eindhoven en omgeving.

IMG 0824IMG 0829

Terug naar het nieuwsoverzicht