Samenwerking tussen Vitalis en GO Sharing van start

Samenwerking tussen Vitalis en GO Sharing van start

01-09-2022

Vitalis WoonZorg Groep is een proefsamenwerking met GO Sharing gestart, de aanbieder van 100% elektrisch deelvervoer. Bij Vitalis denken we al langer na hoe we medewerkers kunnen motiveren voordeliger (en bovendien duurzamer) van en naar het werk te laten komen. Met de blijvend hoge brandstofprijzen voelen we ons als werkgever verantwoordelijk om hierin met onze medewerkers mee te denken.

De proef met GO Sharing willen we daarom gebruiken om te inventariseren of vanuit onze medewerkers de behoefte bestaat deze vervoersvormen blijvend toe te voegen als positieve arbeidsvoorwaarde. De pilot loopt in september, oktober en november. Zo kunnen Vitalis-medewerkers de komende maanden onderzoeken of een ritje van en naar het werk met een elektrische scooter of -fiets iets (blijvends) voor hen is.

Vitalis WoonZorg Groep is blij met deze proef. “Deelmobiliteit (het delen van vervoersmiddelen) is niet meer weg te denken uit onze maatschappij en bovendien veel duurzamer dan allemaal een eigen auto, fiets, scooter, etc. bezitten. Bovendien verwachten we dat onze collega’s er tijd mee winnen, bijvoorbeeld qua reizen tussen locaties of naar cliënten in de wijk, in het zoeken naar een parkeerplek in de buurt van één van onze locaties en in het declareren van gemaakte kilometers”, aldus HR Manager Jeroen Swanen.

Terug naar het nieuwsoverzicht