Gezocht Zen Guru 32-36 uur per week

Gezocht Zen Guru 32-36 uur per week

31-03-2021
GEZOCHT ZEN GURU
32-36 uur per week
 

Na een impactvolle corona periode is het cruciaal dat al onze medewerkers goed herstellen en bijkomen. Het is een hele kunst om te zorgen dat zij niet alleen aan de bewoners, maar ook aan zichzelf denken. De functie van Zen Guru is een nieuwe rol binnen Vitalis. De vacature wordt tegelijkertijd intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Deze vacature was onderdeel van een ludieke actie om even stil te staan en samen te lachen na een bewogen corona jaar. Op diverse locaties gingen we het gesprek met medewerkers over zelfzorg aan. Zij ontvingen een verwencadeautje en mogen op iedere locatie een collega nomineren als Zen Guru. Lees meer over de actie.

Wat ga je precies doen?

Als zen guru ben je verantwoordelijk om andere collega’s op locatie te inspireren om aan de slag te gaan met zelfzorg. Je geeft medewerkers handvatten voor herstel en ontspanning. Vanzelfsprekend geef jij hierin zelf het goede voorbeeld.

Vitalis gelooft in de kracht en zeggenschap van elk individu en zijn of haar talenten. Daarom ben je flexibel in je werkplek: volg je intuïtie, verdeel je (gevraagd en ongevraagd) over de diverse vitale teams op de verschillende locaties. Al onze medewerkers verdienen het om verlicht te worden door jouw zorg: jij brengt rust, kracht, aandacht en innerlijke vreugde – iets waar wij in deze tijd meer van kunnen gebruiken. We nodigen je uit om jouw innerlijke ziel te laten spreken, jouw aura te laten meedansen zolang het maar bijdraagt aan de ondersteuning van ons duurzame herstel, het verbinden van onze energieën.

Wat neem jij mee?

Je beschikt over een rijke hoeveelheid levenservaring en een sterk innerlijk kompas. Je hebt ruime ervaring in het begeleiden van mensen naar een rustigere staat van zijn, een zijnswijze met (zelf)accepterend vermogen, een positieve mindset en verfrissende energie die bruist. Tevens ben je expert in het kalmeren van de ziel middels wierook, geurkaarsen of klankschaal geluiden. Ook herken jij feilloos het onderscheid tussen het geluid van de Dode Zee en de Atlantische Zee door jouw brede ervaring in het begeleiden van diepte meditaties (bij voorkeur van Expert niveau 3 met een lengte van circa 4 zit uren in diepe Lotushouding, met onttrekking van voedsel voor langer dan 24 uur en het enkel leven van Prahna: Dhamma opleiding in India is een pré).

Op gezonde wijze spiegel jij onze medewerkers in hun neiging te oordelen, een waarheid op te hangen aan de scenario’s in hun hoofd en gevoelens te zien als obstakels. Hiernaast kent reiki geen geheimen voor jou en heel jij anderen zelfs zonder aanraken, hetgeen goed van pas komt met de corona maatregelen. Jouw rituelen en overtuigingen dring jij nooit op: middels subtiele beoefening en telepathische connectie prikkel jij anderen, maar forceer jij nooit. Jij weet jouw chakra’s te verbinden met hen die nog de tijd nodig hebben hun ziel te openen naar de alomvattende wijsheid.

Een opleiding is geen vereiste: wel heb jij inzicht in de laatste trends op het gebied van felgekleurde kleding met glitter om jouw ware ‘ik’ te laten zien. Het dragen van wapper jurken is een pré. Jij omarmt jezelf precies om wie je bent en niet anders. Zodoende worden anderen geïnspireerd hetzelfde te doen. 

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een inspirerende, informele en moderne werkomgeving
  • Een uitdaging die relevanter is dan ooit, door de pandemie in tijden van een zorgend beroep
  • Een baan bij een werkgever die in de top 10 van best gewaardeerde verpleeghuizen van Nederland staat
  • Ruim aanbod voor het volgen van opleidingen en (online) trainingen via onze Vitalis Academie
  • Regelmatige retraites om jouw practice te verdiepen
  • We belonen onze medewerkers goed. Maar financiële beloning is voor jou natuurlijk volledig ondergeschikt. Wij volgen hierbij onze intuïtie. 

Vitalis WoonZorg Groep is de expert in alle fases van de ouderenzorg. Op al onze locaties maken we ons sterk voor onze ambitie: de kunst van gelukkig oud zijn. Bij Vitalis doet iedereen ertoe, iedereen doet mee en iedereen doet zoveel mogelijk zelf. Wij hanteren deze kernwaarden als uitgangspunt voor onze werkwijze. Ze gelden voor iedereen: medewerkers, vrijwilligers en bewoners.

Bouw je graag met ons mee?

Stuur je cv en motivatie vóór donderdag 1 april a.s. op naar s.elbers@vitalisgroep.nl. Ook voor vragen kun je haar mailen. De 1e gesprekken vinden plaats op maandagochtend 5 april a.s. Gelieve hier in je agenda rekening mee te houden! Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Terug naar het nieuwsoverzicht