Vitalis verwelkomt twee nieuwe leden Raad van Toezicht

Vitalis verwelkomt twee nieuwe leden Raad van Toezicht

19-01-2021

Mevrouw prof. dr. K.G. (Katrien) Luijkx en de heer drs C.M. (Tijn) van Elderen zijn per 1 januari 2021 benoemd tot lid Raad van Toezicht van Vitalis WoonZorg Groep.

De heer Van Elderen is CEO bij Brabantia en DutchDeluxes, heeft geruime internationale ervaring en is onder meer lid van Raad van Toezicht Copaco, Ambassadeur van Weforest en Adviesraad Brainport Start Up.

Mevrouw Luijkx is bijzonder hoogleraar Ouderenzorg bij Tranzo, Tilburg Universiteit en voorzitter van de Academische Werkplaats Ouderen. Zij begeleidt (promotie)onderzoek naar mensgerichte ouderenzorg en realiseert maatschappelijke impact door op verschillende manieren de resultaten van wetenschappelijk onderzoek te vertalen naar de zorgpraktijk.

Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht van Vitalis WoonZorg Groep bestaat verder uit Mevrouw M. (Monique) J. Verdier, mevrouw M.P.H. (Ellen) van Beijsterveldt-Niels, de heer H. (Hennie) A.W.M. Brons en de heer G. (Guido) R.C. Dierick (voorzitter).

De heer Dierick neemt na een periode van 8 jaar per 01.05.2021 afscheid van Vitalis, waarna mevrouw Verdier het voorzitterschap overneemt en de Raad wederom bestaat uit vijf personen.

Terug naar het nieuwsoverzicht