Theatervoorstelling bewoners/medewerkers 14,15,16 febr. in CKE

Theatervoorstelling bewoners/medewerkers 14,15,16 febr. in CKE

05-02-2020
Ook dit jaar zijn er, onder leiding van professionele regisseurs, weer twee prachtige en ontroerende theatervoorstellingen gemaakt door en voor Vitalis zorgmedewerkers, vrijwilligers, bewoners en wijkbewoners. De voorstellingen zijn op 14, 15 en 16 februari te zien in de theaterzaal van CKE.  

 

Ervaar zelf hoe dit unieke samenwerkingsproject zorgt voor een hele andere band tussen bewoners, vrijwilligers én (zorg)medewerkers!

 

 

Trotse kameraden is een samenwerkingsproject van CKE en Vitalis WoonZorggroep. Twee groepen vitale en minder vitale ouderen kwamen wekelijks samen om, onder leiding van professionele regisseurs, zelf een theatervoorstelling te maken. De voorstellingen worden in een tweeluik gespeeld. U komt toch ook naar het resultaat kijken? Iedereen is welkom, jong of oud.

Speeldata     : vrijdag 14 februari en zaterdag 15 februari om 19.30 uur en zondag 16 februari om 14.30 uur

Locatie          : CKE studio A, Pastoor Petersstraat 180, Eindhoven

Kosten         : Kaarten a €8,- incl pauzedrankje zijn te bestellen via cke.nl/tk20 of bij de receptie van Wilgenhof/Peppelrode.

Avondrood – Peppelrode (voor de pauze)
Bewoners, medewerkers en buurtgenoten spelen samen in de voorstelling Avondrood, gebaseerd op verhalen van de spelers. Vele facetten van het leven worden belicht, zoals liefde, ambitie, jaloezie maar ook de kracht van samenzijn. Een voorstelling met een knipoog naar Hendrik Groen. Door de samenwerking tussen bewoners en medewerkers ontstaat een andere band met elkaar.

Omdat ik van je hou! – Wilgenhof (na de pauze)
Cupido doet vooral op Valentijnsdag zijn uiterste best om met zijn pijlen de harten van nietsvermoedende zielen te raken. Als je denkt dat de liefde definitief tot het verleden hoort, kan zij zich soms plotseling weer met alle kracht aan je opdringen. Liefde is niet alleen iets voor jonge mensen. In deze voorstelling staat de liefde centraal en wordt deze bezegeld met een huwelijk. Omdat de liefde geen grenzen kent.

Terug naar het nieuwsoverzicht